Zosiu zdjęcie z żółtą i fioletową lilią mnie powaliło cudo ależ olbrzymy i jak wspaniale się ze sobą komponują- mistrzostwo świata Pozostałe lilie też bajeczne, liliowce cudo a róże och.....szok
Reniusia guzikowiec nie ma na razie pączków , codziennie zaglądam do niego , bo jestem ciekawa jak wygląda kwitnący . Masz taką lilię jak moja dorodną , bo oglądałam Twoje zdjęcia i obie są takie same . Moje sasanki powtarzają kwitnienie , niedawno niespodziankę zrobił mi także hiacynt .
Asiu zobacz jakie mam lilie olbrzymy , są wyższe ode mnie , a kwiaty mają ogromne , koleżanka zaniemówiła z wrażenia na ich widok .
Bogusiu przecież wiesz , że marzenia się spełniają dla tych co je mają . Codziennie pada deszcz , nawet nie mogę zrobić oprysku na krzaki , boję się coby ich plamistość nie dopadła , bo jest bardzo mokro .
Jolu malwy mają ponad dwa metry , tylko te pełne są mniejsze , bo nie zdążyły wyrosnąć . Dalie od Ciebie tak bardzo się rozrosły i pięknie kwitną , anabell też ma trzy duże kwiaty . Pomimo ciągłych opadów deszczu wszystko rośnie i kwitnie .
Gabuniu lilie jak lilie , ale liliowiec od Ciebie jest śliczny i cały czas kwitnie . Sporo ma jeszcze pąki , niektóre już dawno przekwitły , ale jest nadal kolorowo i ciekawie . Gabi róże w tym roku nie są takie ładne , jak w minionym sezonie , kwiat szybko opada , bo ciągle leje jak z cebra .
Agnieszko mnie też podoba się ta kompozycja lilii , w realu wygląda jeszcze piękniej . Bardzo bym chciała , żeby się rozrosły , ślicznie by wyglądały w większej grupce . Pachną niesamowicie mocno.
Pozdrawiam cieplutko Zosia
Zosieńko lilie przecudne i takie ogromne też zaniemówiłabym z wrażenia widząc takie okazy na żywo!!
ogólne widoczki to to co tygryski lubią najbardziej i blondi się załapała ;) wymiziaj czworonogi od stęsknionej ciotki
cieszę się, że wszystko ładnie rośnie, u mnie wreszcie czarna malwa pokazała pierwszy kwiat
Jolu czworonogi wymiziane i spokojnie czekają na sen . Nawet sobie nie wyobrażasz jak ogromnie rozrosły się dalie od Ciebie . Chyba muszę je lekko przyciąć , bo zjadają mi kwiatki , które rosły dalej , tak się rozrastają . U nas znów pada , jest bardzo mokro , lilie mają brązowe i gołe łodygi . Wczoraj udało mi się zrobić oprysk , ale szybko muszę powtórzyć , bo grzyb zaczyna powoli atakować . Mam bardzo dużo pracy , ciągle mam zaległości na forum i na działce . We wtorek przyjeżdża ''Żuczek '' , to będę miała zajęcie z nim .
Madziu taki potężny kosmos wyrósł , łodygi ma takie grube , można je dojrzeć jak powiększysz fotę , wszystkie są takie , moje siewki też . Dalia też się rozeszła na kawał rabatki i dusi inne kwiatki , nawet moją kalinę . A moja jeżówka Ci się podoba ?
Całuski
Boguniu i Madziu już jestem , przez trzy tyg. miałam w domciu mojego małego ''Żuczka '' , każdą wolną chwilkę poświęcałam maleństwu . W ogrodzie zaczyna się robić troszkę jesiennie, kwiatów coraz mniej , pracy też , bo nawet chwasty już tak nie rosną . Teraz postaram się częściej Was odwiedzać i nadrobić zaległości .