Z kwiatowego dworku "M & M" cz.1
- LILA 51
- 1000p
- Od: 14 maja 2008, o 21:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ależ gąszcz roślinek Ci wykiełkował Marysiu .U mnie wschodzi Kobea i Surfinia ale jeszcze nie tak bujnie jak u Ciebie . Twój ogród w słońcu też wygląda wiosennie aż się cieplej robi . Kurki super - też kiedyś miałam ale teraz miejsce dla kur zajmuje samochód .
pozdrawiam Lila
pozdrawiam Lila
pozdrawiam Lila
Zapraszam
Zapraszam
- LILA 51
- 1000p
- Od: 14 maja 2008, o 21:48
Wysiałam swoją kobeę wcześnie żeby zdążyła zakwitnąć mam już doświadczenie na zasadzie prób i błędów w ciągu kilku lat . Podobnie jak Ty też nie za bardzo chce mi się bawić w doniczki , ale przy braku ocieplanej szklarni pozostają parapety jak się chce mięć takie rośliny to nie ma innego wyjścia .
Odnośnie Passiflory -Twoja ma liście a na mojej zaledwie dwie krótkie gałązki mają liście , więc mam coraz więcej wątpliwości czy się ukorzeni , mimo to mam nadzieję że się uda
pozdrawiam Lila
pozdrawiam Lila
Zapraszam
Zapraszam
- maria5
- 1000p
- Od: 18 wrz 2008, o 17:06
Agnieszko dziękuje że mnie odwiedziłaś ja też podziwiałam twoje storczyki i paprotki są śliczne .
Jadziu jak je zobaczyłam to nie wiedziałam czy je gonić bo rozsiadły się na wschodzących krokusach i piwonii czy gonić po aparat .
Lilu to dobrze że napisałaś to szybciutko je wsiewam , u mnie to ta passiflora rośnie całą zimę wypuściła szczepki i dużo urosły. Ciekawe czy je ukorzenimy bo czytałam na forum że je sieją.
Ewo ja też jestem nimi przerażona bo gdzie ja ich będę trzymać przecież trzeba je pikować. Też oszalałam widać to choroba zarażliwa

Jadziu jak je zobaczyłam to nie wiedziałam czy je gonić bo rozsiadły się na wschodzących krokusach i piwonii czy gonić po aparat .
Lilu to dobrze że napisałaś to szybciutko je wsiewam , u mnie to ta passiflora rośnie całą zimę wypuściła szczepki i dużo urosły. Ciekawe czy je ukorzenimy bo czytałam na forum że je sieją.
Ewo ja też jestem nimi przerażona bo gdzie ja ich będę trzymać przecież trzeba je pikować. Też oszalałam widać to choroba zarażliwa

- mariasen
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 paź 2006, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piszesz o tych kurkach, a ja byłam dzisiaj z Ambą w ogrodzie i nawet na nią nie nakrzyczałam jak "oznaczyła" iglaka bo patrzyła na mnie jakby była zadowolona, że dobrze robi dbając o nasz teren. Zaraz do mnie podbiegła i musiałam ją nosić.
Zawsze myślałam, że tylko koty tak się zachowują. Co ja mam zrobić z tą kotką?????????????
Zawsze myślałam, że tylko koty tak się zachowują. Co ja mam zrobić z tą kotką?????????????