Klaudio, wszystkiego najlepszego z okazji sreberka! Jestem pewna, że za niedługą chwilkę zamieni się w złotko :P
no właśnie ,wreszcie porządne forum gdzie kobiety są doceniane za ....gadulstwoSaraaa pisze:Ajć przegapiłam znowu![]()
Klaudio, wszystkiego najlepszego z okazji sreberka! Jestem pewna, że za niedługą chwilkę zamieni się w złotko :P
Saro nic się nie stało dziękuje za gratulkibayaga pisze:no właśnie ,wreszcie porządne forum gdzie kobiety są doceniane za ....gadulstwoSaraaa pisze:Ajć przegapiłam znowu![]()
Klaudio, wszystkiego najlepszego z okazji sreberka! Jestem pewna, że za niedługą chwilkę zamieni się w złotko :Pmnie to jak najbardziej odpowiada i nie mam zamiaru się zamknąć nawet jak do złotego dojdę (podobno tylko milczenie jest złotem,ale to nieprawda ),kobitki kochane mnie to już w krew weszło ja codziennie muszę zajrzeć na forum i popatrzeć co nowego słychać ,a jak by mi komp padł to chybabym się rozchorowała z rozpaczy,traktuję wszystkie jak najlepsze "psiapsiółki"z którymi mogę popierduśnić w najlepsze i oby tak dalej
![]()
![]()
Co Ty nie powiesz?deissy pisze:Dziewczyny kochane ten nałóg jest boski.Ja teraz też mam troszkę mniej czasu ale każdą chwile przy komputerze spędzam na.....forum![]()
W takim "zielonym" towarzystwie można spędzić wieczność, wierzę i wcale się nie dziwię.kati-1976 pisze:Gdyby nas obowiązki i czas nie ograniczały, to byśmy tu plotkowały cały dzień![]()
Mamy wiecznie niewyczerpane tematy do rozmów.
Ja to bardzo lubię.
No własnie, a w moim przypadku jeszcze większy pakiet internetowy, bo tego by brakło. Mam neta z iPLUS-a. Straszny muł i wkurza mnie, że przeważnie spóźniam się z odpowiedzią.treissi pisze:Kasiu, gdyby nie obowiązki to pewnie musiałybyśmy kupować klawiatury na zapas, bo te długoby nie wytrzymały
U mnie radiówki nie chcieli założyć, bo im 2 drzewa na drodze stanęły.treissi pisze:Kasieńko współczuję Ci tego netuWszystkie internety tego typu są doniczego
Ja na szczęście i w domi i u teściów mam radiowo. Płacę grosze, a net chodzi prawie idealnie
Żałuję tylko, że największa dostępna prędkość to 512 mb