Witam wszystkich bardzo serdecznie,dziękuję za wizytę i pamięć o mnie.Bardzo przepraszam że nie odpisuję na bieżąco ale miałam trochę zawirowania,dzisiaj pochowaliśmy bardzo młodą osobę ,matkę dwóch małych chłopców,nauczycielkę z powołania i bardzo miłą osobę.Sąsiadka 3 dom ode mnie ,nie dało się tego przeżyć bez emocji,miała piękny pogrzeb.Przepraszam że zaczynam od takich wiadomości już wracam do tematów forumowiczów.
Loki

ty to potrafisz mnie rozbawić już zapomniałam o tych bananach dobre to jest,

.Widzę że też miałeś przeprawę ze sprzętem ,tak to jest nie nagadamy takiemu eletronikowi i tak jak zechce się skitrać to się skitra.

Bardzo słodko mi się zrobiło na sercu jak przeczytałam wasze wpisy,jak to miło mieć takich przyjaciół,niezmiernie dziękuję za wsparcie i zrozumienie Loki dużo zdrowia z resztą dasz sobie radę.
Małgorzato

naprawdę serce mi zabiło na twój wpis już tak dawno nikt nie brał mnie w obronę,dziękuję bardzo a pozdrowię go od Ciebie w odpowiedniej chwili jak mnie wk...,to będzie tak soczyście

a propos knajpy ,to byłam w niej na spotkaniu z koleżankami z byłej pracy,jestem już jak babcia z córkami miedzy nimi ale mnie tolerują i bardzo fajnie nam się siedziało,knajpa bardzo fajna na rynku w Rzeszowie ,zamówiłam sobie ser smażony ,danie ful wypas super sałatka frytki sos tatarski i ser panierowany smażony ,rozpływający się w ustach,mmniamm.

piwko też było ale ja nie lubię koleżanki piwoszki,żeby się nie upić one piły a ja jadłam

.Małgorzato róże to dla mnie najbardziej wdzięczne kwiaty bo zawsze cieszą niesamowitą urodą mimo szkodników i dziwacznej pogody ,życzę szybkiego doczekania się kwiatów i jak najmniej trudności,oczywiście z pełnym pakietem zdrowia.
Witaj Halszko mam nadzieję że róże ze zdwojoną siłą odrosną i pokażą ci piękne duże kwiaty,moja Afrodyta jest niska ale jeszcze piękniejsza jak była wysoka ma skupione kwiaty i niektóre bardzo duże.Nie wiem czy zrobiłam jej zdjęcie jak znajdę to pokażę ostatnio nie było warunków na zdjęcia,powodzenia Halszko i samych ogrodowych radości.
Cześć Andrzeju z tymi zakamarkami to właśnie jest fajne bo cały czas odkrywa się ten ogród,a jaką frajdę mają małe dzieci bawiące się w chowanego

Mnie boli kręgosłup każdej nocy jak tylko śpię bez ruchu dłużej niż 2 godziny,wtedy budzi mnie ból i spacery po całej chałupie ,ćwiczenia przegięcia skręty,tabletka jak już nie wytrzymuje.w ogródku często na kolanach na 3tzn,dwoje kolan i ręka podpiera jedna plewi,ciężko takiego ogrodnika zauważyć niczym jakiś tajniak w krzaczorach

Jak dużo jeździsz samochodem to zadbaj o kolana bo moje to wysiadają też bo kilka dobrych lat siedzenia przy maszynie do szycia a potem kilkanaście stania i ciągłego chodzenia,tak że nic za darmo nie dostajemy

.Zdrowia i dużo radości z twojego wieloletniego dorobku.
Witaj Soniu szarłat taki czy taki udekoruje mi ogród ,słoneczka będzie miał u mnie dosyć a posadziłam koło domu przy trawie zembrinus żeby przełamać ciągła zieleń na rabatce a wysoki może być to jeszcze lepiej ,jak nie zawalę to jeszcze z sąsiadką się podzielę do ziela.Dziękuję za pochwały ,zaraz chce się iść i zadbać o swoje rabatki,poprzednimi laty często były zaniedbane bo ledwo miałam siły na ugotowanie obiadu po pracy ale powoli coś tam sadziłam ,robiłam w nadziei że kiedyś będę miała czas na ogród,i odpukać na razie cieszę się życiem i ogrodem,ostoją mojej wolności i takiej "mnie"nie doskonałej ale teraz to co niedoskonałe coraz bardziej się ceni.

Soniu udanego tygodnia dużo zdrowia i sprzyjającej pogody.
Próbuję przesłać zdjęcia z telefonu.
Znowu powtórzyłam o ja niezdara nie chcę podglądu włączać bo czasami mi pomiesza,sorki.
Zanudzę was tymi samymi widokami,

ta sama bardziej rozwinięta

nolana zaczyna pokazywać kwiat

tamtegoroczny nabytek nazwa Polka na ile prawdę pisali

jak dobrze widzę ta 3cia od końca to Afrodyta tylko zdjęcie nie najlepsze.