Witajcie! nie ma czasu pisać, taki zabiegany jestem hehe, nawet za bardzo nie mam czasu chwastów wyplewić na działce

w niedzielę byłem tylko chwilę, pszczółki zaczęły latać dookoła domku

więc nie jest źle, dzisiaj po pracy też zajechałem zobaczyć co i jak opryskałem rhododendrony nawozem pochodziłem, sąsiadka podrzuciła jakieś kwiatki, bo akurat była to wsadziłem i trzeba było uciekać, najgorsze jest to, że gdzie nie włożę ręki tam dziura i tunel.... idzie się załamać

no ale takie uroki hehe.
Piotrek[buum] no hiacynty wykopywałem 2 lata temu i porządkowałem, rosną w miarę ale w zeszłym roku były ładniejsze, a te czerwone i niebieskie grubaski to tegoroczne, tzn sadzone na jesieni
Lenka[Carmelka00] no wystrzeliły ładnie, ale malutkie piwonie też są jakieś opóźnione, te tak poszły jedne najstarsze ostro do góry
Ewelinka[ewelkacha88] no mam nadzieję, że szczepienie się przyjmie a wygląda jak poniżej
Seba[seba1999] no u Ciebie też zakwitną ;) dzieli nas trochę kilometrów i pewnie dlatego

pogoda dotrze do Ciebie z lekkim opóźnieniem
Aniu[TROJA] powiem Ci, że ja też się nie mogę doczekać kwitnienia lilii czy będą zgodne odmianowo
Marto[koziorozec] już trochę pąków jest więc też czekam z niecierpliwością, niestety pogoda się psuje
Zuziu[Zuzia111] tak od strony sąsiada

ogólnie mam działkę tak, że z obu stron sąsiedzi
Geniu[e-genia] dziękuję to dopiero 2 rok jak ją mam więc dużo jeszcze przede mną
Jadziu[JAKUCH] no trochę to smutne jak widać, że cebulki zniknęły, no ale nic nie poradzimy
Marleno[wagabunga123] ja też już większość mam w koszyczkach ale i tak nie do końca powstrzymały one nornice

fakt mamy szybciej cieplej
Aniu[tara] no zapach mają mocny

uuu to niedobrze jak tyle szkodników na raz Cię atakuje:(
Soniu[cyma2704] dobrze już się poprawiam, będą kwitły obłędnie i rosły jak szalone

przecież gdzie mogą mieć lepiej niż u mnie
Aniu[aneczka1979] pachną obłędnie

no u mnie pojawiły się już pierwsze tulipanki, drzewka kwitną w najlepsze, lilie się pokazują gdzieniegdzie, pszczółki się częściowo wykluły, no ale niestety pogorszenie pogody idzie
Norbert[norbi007] nie martw się i u Ciebie podrosną, a z drugiej strony patrząc u mnie szybciej przekwitnie