Moja działka na Dębowym Lesie
- mati1999
- 1000p

- Od: 3 maja 2013, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja działka na Dębowym Lesie
Aż 38
to ja przy moich 7 to
a bobo i limelight przeecudna 
- aage
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Hortensje
to zdecydowanie ich czas
Co?To jeżówki takie ladne mogą być?(o rożowe mi chodzi) 
- stasia_ogrod

- Od: 13 mar 2011, o 16:48
Koleus to gigant i begonie śliczności, aż szkoda, że zima za pasem.
Te ogromne kamienie, to chyba nie jeden rok gromadziłaś.
ale widok fantastyczny.

Te ogromne kamienie, to chyba nie jeden rok gromadziłaś.
- aneczka1979

- Od: 14 cze 2010, o 21:44
Aniu spytam i Ciebie, bo masz dużo hortensji bukietowych...
Czy wg Ciebie Polar Bear ma na tyle sztywne pędy, że nada się na prowadzenie na pniu? Ostatnio babeczka miała ją na rynku. Sadzonka miała tylko jeden dość gruby i wysoki na metr pęd zakończony kwiatostanem. Tak sobie pomyślałam, by ją na wiosnę tylko uszczyknąć i podwiązać do kija i zrobić drzewko. Uda się?
Czy wg Ciebie Polar Bear ma na tyle sztywne pędy, że nada się na prowadzenie na pniu? Ostatnio babeczka miała ją na rynku. Sadzonka miała tylko jeden dość gruby i wysoki na metr pęd zakończony kwiatostanem. Tak sobie pomyślałam, by ją na wiosnę tylko uszczyknąć i podwiązać do kija i zrobić drzewko. Uda się?
-
slanka-flora
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 3 gru 2011, o 09:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ANNO,jak to dobrze zajrzeć w porę
Ty sie wahasz z różami -ja mam Doktorka Jamain,ladna róża - a ja nad hortensjami.
I faworytką jest pokazywana u Ciebie KYUSHU .Rewelacja na zblizeniach ale kępa Twoja też ladna
Podoba mi sie też LIMELIGHT ... A miejsca na jedną
Do miłego,
SŁA
Ty sie wahasz z różami -ja mam Doktorka Jamain,ladna róża - a ja nad hortensjami.
I faworytką jest pokazywana u Ciebie KYUSHU .Rewelacja na zblizeniach ale kępa Twoja też ladna
Podoba mi sie też LIMELIGHT ... A miejsca na jedną
Do miłego,
SŁA
- tesia39

- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Aniu, wspaniałe hortensje
sama nie wiem która piękniejsza
Bardzo lubię oglądać Twoje roślinne portrety, ale widok ogólny na ostatniej fotce mnie wręcz zachwycił
Bardzo lubię oglądać Twoje roślinne portrety, ale widok ogólny na ostatniej fotce mnie wręcz zachwycił
- marpa

- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Ja przesadziłam tydzień temu Kyushiu i póki co nie wygląda ciekawie ...
Ogród masz wypielęgnowany aż miło !

- ASK_anulla

- Od: 25 cze 2013, o 13:44
No, Aniu, pokazujesz te jeżówki, czarują, kuszą... Chyba mnie bierze
Jeszcze jestem dzielna, ale głównie dlatego, że nie trafiam na nie w okolicy
.
Jeszcze jestem dzielna, ale głównie dlatego, że nie trafiam na nie w okolicy
Pozdrawiam, Anna.
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków!
Potencjalny ogród Anulli cz. 2
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków!
Potencjalny ogród Anulli cz. 2
- Helen

- Od: 30 sie 2010, o 19:47
Ania, uwielbiam koleusy twój jest cudowny,
w jaki sposób go przetrzymujesz? Miewałam podobne ale nigdy nie przetrwały do wiosny.Hortensje na tle soczysto zielonego trawnika pięknie się prezentują. 
- anym

- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Aniu
piękne masz hortensje ale widoczek z ostatniego zdjęcia bezcenny 
- bwoj54

- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu! jeżówki , hortensje - moja miłość . Na razie hortensji mam ok.20 szt ale wiem ,ze będzie ich więcej.
Mój wzrok teraz wodzi tylko za nimi. Pięknie u Ciebie na działeczce jak zwykle . Ty wojażujesz , a działeczka pięknieje
Pozdrawiam cieplutko!
Mój wzrok teraz wodzi tylko za nimi. Pięknie u Ciebie na działeczce jak zwykle . Ty wojażujesz , a działeczka pięknieje
Pozdrawiam cieplutko!
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
kogra-Grażynko Przepraszam, nie zauważyłam Cię wcześniej pisałąś w tym samym czasie jak ja.
Ten coleusik jest dla mnie najładniejszy.
Dzięki za info o różach.Myślę,że Rosomane i Emilien dobrze będą miały ,bo u mnie gleba suchsza jak to po-łąkowa.
W Jamain sie zakochałam więc jej nie nie odpuszczę. Fajnie,że polecasz Edenkę, ona pójdzie w miejsce innej róży,która mało kwitniei raz.T wym roku wcale nie zakwitła.Pójdzie za karę za siatkę, bo mi miejsce ładne blokuję
mati1999-Mateuszu; aage-Aguś ;tesia39-Teresko ; anym-Aniu To prawda Wszystkie hortensje są cudne
Vanilka jeszcze bardzie się przebarwia i MAGICAL FIRE będzie jeszcze piękniejsza.
Teresko może rzadko wstawiam ogólne widoki.w tym roku gdzieś wcześniej wstawiłam całą działkę w szerszej perspektywie już.
Cieszę się,że Ci ten widok podoba
Tulap-Mateuszu Tak,tak jeżówki mogą być i są bardzo piękne.
stasia_ogrod-Stasiu; Helen ;bwoj54-Bogusiu Dzięki
tak ten coleusik fajnie kępiasto rośnie.Jeszcze trochę to pobieram kilka pędów- szczepek i tak wkładam do wody i tak stoją na parapecie do stycznia cz.Potem do ziemi.
Kamienie przez kilka lat zwoziliśmy z różnych stron Polski,a mamy nawet i z zagranicy
Hortensje to mój ostatni bzik razem z jeżówkami i powojnikami
Bogusiu
20 sztuk to już coś.Ja tyle miejsca nie mam.Ale wszystkich już 10 mam
aneczka1979-Aneczko No trochę już mi się budżetówek uzbierało.Chciałoby się więcej,ale miejsca już na nie brak.Jak najbardziej Polar Bear czy też inna może być być prowadzona na pniu.będzie bardzo ciekawie wyglądała.Masz dobrą rękę do roślin tona pewno ci się
uda
slanka-flora-Słwaku Tacy jak MY zielono-zakręceni to zawsze mamy jakieś dylematy.
Fajnie,że polecasz mi Doktorka.Kupię go.Ja ma bukietowych hortensji to już 6.chciałby się więcej ale miejsca brak.Teraz tylko czekać aż się ładniej rozrosną i będę bardzie zdobiły ogród.
marpa-Maryniu Kyushiu na pewno będzie rosła dobrze a w przyszłym roku się odwdzięczy pięknymi kwiatostanami .Wypielegnowane towszędzie nie jest,bobrzd,że nie widać młode zielska,które wszędzie wychodzi ;
ASK_anulla-Aneczko Bo jeżówki sa piekne.Mnie już dawno na nie wzięło.Na wiosnę jeszcze planuje kilka dokupić.

Hortensja Bukietowa Bobo

Kwitnąca Hosta -Funkia Fragrant Bouquet

A toowadzia stołówka

[/URL]
Ten coleusik jest dla mnie najładniejszy.
Dzięki za info o różach.Myślę,że Rosomane i Emilien dobrze będą miały ,bo u mnie gleba suchsza jak to po-łąkowa.
W Jamain sie zakochałam więc jej nie nie odpuszczę. Fajnie,że polecasz Edenkę, ona pójdzie w miejsce innej róży,która mało kwitniei raz.T wym roku wcale nie zakwitła.Pójdzie za karę za siatkę, bo mi miejsce ładne blokuję
mati1999-Mateuszu; aage-Aguś ;tesia39-Teresko ; anym-Aniu To prawda Wszystkie hortensje są cudne
Vanilka jeszcze bardzie się przebarwia i MAGICAL FIRE będzie jeszcze piękniejsza.
Teresko może rzadko wstawiam ogólne widoki.w tym roku gdzieś wcześniej wstawiłam całą działkę w szerszej perspektywie już.
Cieszę się,że Ci ten widok podoba
Tulap-Mateuszu Tak,tak jeżówki mogą być i są bardzo piękne.
stasia_ogrod-Stasiu; Helen ;bwoj54-Bogusiu Dzięki
Kamienie przez kilka lat zwoziliśmy z różnych stron Polski,a mamy nawet i z zagranicy
Hortensje to mój ostatni bzik razem z jeżówkami i powojnikami
Bogusiu
aneczka1979-Aneczko No trochę już mi się budżetówek uzbierało.Chciałoby się więcej,ale miejsca już na nie brak.Jak najbardziej Polar Bear czy też inna może być być prowadzona na pniu.będzie bardzo ciekawie wyglądała.Masz dobrą rękę do roślin tona pewno ci się
slanka-flora-Słwaku Tacy jak MY zielono-zakręceni to zawsze mamy jakieś dylematy.
Fajnie,że polecasz mi Doktorka.Kupię go.Ja ma bukietowych hortensji to już 6.chciałby się więcej ale miejsca brak.Teraz tylko czekać aż się ładniej rozrosną i będę bardzie zdobiły ogród.
marpa-Maryniu Kyushiu na pewno będzie rosła dobrze a w przyszłym roku się odwdzięczy pięknymi kwiatostanami .Wypielegnowane towszędzie nie jest,bobrzd,że nie widać młode zielska,które wszędzie wychodzi ;
ASK_anulla-Aneczko Bo jeżówki sa piekne.Mnie już dawno na nie wzięło.Na wiosnę jeszcze planuje kilka dokupić.

Hortensja Bukietowa Bobo

Kwitnąca Hosta -Funkia Fragrant Bouquet

A toowadzia stołówka

[/URL]- anym

- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Ta dalia ma niesamowity kolor
szkoda, że miejsca u mnie mało bo coraz bardziej rozkochuje się w tych kwiatach