kogra-Grażynko Przepraszam, nie zauważyłam Cię wcześniej pisałąś w tym samym czasie jak ja.
Ten coleusik jest dla mnie najładniejszy.
Dzięki za info o różach.Myślę,że Rosomane i Emilien dobrze będą miały ,bo u mnie gleba suchsza jak to po-łąkowa.
W Jamain sie zakochałam więc jej nie nie odpuszczę. Fajnie,że polecasz Edenkę, ona pójdzie w miejsce innej róży,która mało kwitniei raz.T wym roku wcale nie zakwitła.Pójdzie za karę za siatkę, bo mi miejsce ładne blokuję
mati1999-Mateuszu; aage-Aguś ;tesia39-Teresko ; anym-Aniu To prawda Wszystkie hortensje są cudne
Vanilka jeszcze bardzie się przebarwia i MAGICAL FIRE będzie jeszcze piękniejsza.
Teresko może rzadko wstawiam ogólne widoki.w tym roku gdzieś wcześniej wstawiłam całą działkę w szerszej perspektywie już.
Cieszę się,że Ci ten widok podoba
Tulap-Mateuszu Tak,tak jeżówki mogą być i są bardzo piękne.
stasia_ogrod-Stasiu; Helen ;bwoj54-Bogusiu Dzięki

tak ten coleusik fajnie kępiasto rośnie.Jeszcze trochę to pobieram kilka pędów- szczepek i tak wkładam do wody i tak stoją na parapecie do stycznia cz.Potem do ziemi.
Kamienie przez kilka lat zwoziliśmy z różnych stron Polski,a mamy nawet i z zagranicy
Hortensje to mój ostatni bzik razem z jeżówkami i powojnikami
Bogusiu 
20 sztuk to już coś.Ja tyle miejsca nie mam.Ale wszystkich już 10 mam
aneczka1979-Aneczko No trochę już mi się budżetówek uzbierało.Chciałoby się więcej,ale miejsca już na nie brak.Jak najbardziej Polar Bear czy też inna może być być prowadzona na pniu.będzie bardzo ciekawie wyglądała.Masz dobrą rękę do roślin tona pewno ci się

uda
slanka-flora-Słwaku Tacy jak MY zielono-zakręceni to zawsze mamy jakieś dylematy.
Fajnie,że polecasz mi Doktorka.Kupię go.Ja ma bukietowych hortensji to już 6.chciałby się więcej ale miejsca brak.Teraz tylko czekać aż się ładniej rozrosną i będę bardzie zdobiły ogród.
marpa-Maryniu Kyushiu na pewno będzie rosła dobrze a w przyszłym roku się odwdzięczy pięknymi kwiatostanami .Wypielegnowane towszędzie nie jest,bobrzd,że nie widać młode zielska,które wszędzie wychodzi ;
ASK_anulla-Aneczko Bo jeżówki sa piekne.Mnie już dawno na nie wzięło.Na wiosnę jeszcze planuje kilka dokupić.

Hortensja Bukietowa Bobo
Kwitnąca Hosta -Funkia Fragrant Bouquet

A toowadzia stołówka

[/URL]