Ewuniu,ale mi się ten kwiatuszek w wannie podoba Kwitną Ci już następne piękności U mnie zielono,może dzisiaj przy słoneczku rozwiną się rysy.Brak mi kwiatów uzupełniających przerwy w kwitnieniach ,ale jak czytam,co do Was przychodzi z zamówień to mam blokadę w wyrzucaniu pieniędzy
Witaj Ewuniu, ja zablokowałam sie na internetowe zakupy dlatego jade na targ zobaczyć co jest.
Otrzymałam pw od Mariusza, że komu nie podoba sie towar ma go zwrócic. I nie wiem pił on do mnie czy nie? Dlaczego nie napisał Ewa zwróć towar a ja zwrócę pieniądze ? Jakieś to pokretne- w interesach musi byc konkret a nie domysły. Ja zapakuję i zwróce towar a on mi odpowie, że to nie przyjmie i znowu w dodatkowe koszty wejdę. Taka informacja powinna być na stronie sprzedażowej jak w kazdym sklepie , że reklamację itd.........
Jest słońce wybywam na działke mimo, że zimnica okrutna...oczywiście przez targowisko droga poprowadzi
Ależ ta Sonia modelka i jaka posłuszna , mój Zoran wołany do wanny kładzie się na plecach , łapami do góry i udaje małego szczeniaka ,zamykając oczy i otwierając na przemian to jedno to drugie ,patrzy jak rozwija się sytuacja czy pani rzeczywiście na serio chce go kąpać czy tylko żartuje natomiast podwórkowy prysznic z węża uwielbia i przeszkadza w podlewaniu ,podobnie jak zabawy ze zraszaczem ,który potrafi wziąść w zęby i przenieść w miejsce gdzie jemu pasuje Widzę ,że już masz Agrest , ja zrobiłam błąd i posluchałam eMa ,kupiłam szczepiony i jakoś marnie idzie.
- Motyle wymyślają cudowne bajki, by je podszeptywać kwiatom.- Pozdrawiam Ewa
Ewa,ja tez rezygnuję z internetowych zakupów,to poronione pomysły,żeby kupować kota w worku,tym bardziej,ze tyle lat pracowałam w handlu.Zostaje jedynie przy p.Podstolcu,bo jestem zadowolona.
Ja też kupuję na targu lub w sklepach ogrodniczych,chociaż czasami mniejszy wybór jest ale mniejwiecej widzę co kupuję.
Ewuś jakieś to wszystko dziwne jest nie wiadomo do kogo on to pisał? dziwne,dziwne!
Ewuniu, u nas też taka zimnica że centralne się odpaliło, gdzie to ciepło od nas uciekło , wygłaskaj ode mnie tą piękność z wanny a kocika podrap za uszkiem.
Widzę kąpanko było Jak mój tego nie cierpi... Clematisy też mam z tego samego źródła, co Ty i również jestem zadowolona. Niestety chyba jeden przyszedł w innej odmianie niż zamawiałam - jest ewidentnie biały, a miał mieć znaczną pręgę na płatkach (mowa o Nelly Moser). Chyba, że pierwsze kwiaty takie bywają
Ewa ja jakoś nie narzekam na zakupy internetowe. Kupowałam kilka razy na allegro bylinki, cebulki , róże ,sadzonki zawsze były dorodne, dobrze zabezpieczone i opisane. Widać miałam szczęście...Ale mimo wszystko wolę zakupy tego co widzę i tak chyba najlepiej kupować.
Kochani słoneczny dzień mamy
Ewciu-pipio zaraz wstawię zdjęcia tylko niewielkiej części oferty na targu
Ewciu-bino ja mam też szczepiony być może to wczesna odmiana? Krzaczek nie za duży na chudej nóżce gdybym miała duży ogróz kupowałabym taki normalny krzew do ziemi
Małgosiu musiałam wyrzucić tyle kaski aby się o tym przekonać a mimo to gdy przeglądam oferty na necie to ręka swędzi
Reniu jest juz oficjalne ogłoszenie na jego watku, myślę, że w dużej mierze zasługą moją jest to, że teraz nie wysyła badziewia i wszystkie forumki zaczęły otrzymywać ładne sadzonki. Jednakże wcześniej gdy rozpoczęłam kampanię -otrzymywałam dużo pw, ze zdjeciami śmieci jako towar ogrodniczy
Tosiu no to masz szczęście- nie podzielisz sie tymi kontaktami
Iwonko Sonia delikatnie wygłaskana bo gdy bardziej się ją czochra to robią się jej dredy za uszami kotek wymruczał podziękowanie dla Ciebie za drapanko
Helenko dzisiaj przy okazji wycieczki na cmentarze aby poświecić naszym matko poodwiedzałam centra ogrodowe oczywiście trzymając się za kieszeń
Milenko witaj u mnie jestem na etapie zapoznawania się z Twoim ogrodem-jest juz taki dojrzały
Beatko mam kilka sklepów inernetowych z których byłam zadowolona
Lodziu masz racje kupiłam buczka zwyczajnego"pourple Fountain" wprawdzie nie tak duży jak klonik ale taki jak chciałam
wczoraj było wielkie koszenie mojej łąki pierwszy raz w tym roku. Oczywiście idzie trawka na humus bo strasznie brzydką mam ziemię i tylko w ten sposób mogę ja wzbogacać. Za kazdym razem gdy kupuję roslinki to muszę kupować dla nich ziemie aby rosły przyzwoicie.
Teraz niewielka część tego co cykłam na targu
na ostatnim zdjęciu jest cudowny klonik o białoczerwonoróżowych listeczkach
sprzedawca towaru z ostatnich zdjęć przesympatyczny gorąco polecam zakupy u niego
Zakwitł mi cudowny irysek od Lidzi