Działeczka Ewy W cz.3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
pipio
1000p
1000p
Od: 9 maja 2010, o 11:52
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Działeczka Ewy W cz.3

Post »

Ewuniu,ale mi się ten kwiatuszek w wannie podoba ;:167 Kwitną Ci już następne piękności ;:138 U mnie zielono,może dzisiaj przy słoneczku rozwiną się rysy.Brak mi kwiatów uzupełniających przerwy w kwitnieniach :( ,ale jak czytam,co do Was przychodzi z zamówień to mam blokadę w wyrzucaniu pieniędzy ;:224
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Witaj Ewuniu, ja zablokowałam sie na internetowe zakupy dlatego jade na targ zobaczyć co jest.
Otrzymałam pw od Mariusza, że komu nie podoba sie towar ma go zwrócic. I nie wiem pił on do mnie czy nie? Dlaczego nie napisał Ewa zwróć towar a ja zwrócę pieniądze ? Jakieś to pokretne- w interesach musi byc konkret a nie domysły. Ja zapakuję i zwróce towar a on mi odpowie, że to nie przyjmie i znowu w dodatkowe koszty wejdę. Taka informacja powinna być na stronie sprzedażowej jak w kazdym sklepie , że reklamację itd.........
Jest słońce wybywam na działke mimo, że zimnica okrutna...oczywiście przez targowisko droga poprowadzi :) ;:3
pipio
1000p
1000p
Od: 9 maja 2010, o 11:52

Post »

Ja też lubię targowe zakupy.Rośliny są duże,a cena przystępna.Tylko u mnie mały wybór odmian ;:7
Awatar użytkownika
bina12
1000p
1000p
Od: 17 mar 2011, o 13:15

Post »

:wit Ależ ta Sonia modelka ;:167 i jaka posłuszna , mój Zoran wołany do wanny kładzie się na plecach , łapami do góry i udaje małego szczeniaka ,zamykając oczy i otwierając na przemian to jedno to drugie ,patrzy jak rozwija się sytuacja ;:306 czy pani rzeczywiście na serio chce go kąpać czy tylko żartuje ;:306 natomiast podwórkowy prysznic z węża uwielbia i przeszkadza w podlewaniu ,podobnie jak zabawy ze zraszaczem ,który potrafi wziąść w zęby i przenieść w miejsce gdzie jemu pasuje ;:306 Widzę ,że już masz Agrest , ja zrobiłam błąd i posluchałam eMa ,kupiłam szczepiony i jakoś marnie idzie.
- Motyle wymyślają cudowne bajki, by je podszeptywać kwiatom.- Pozdrawiam Ewa

Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Ewa,ja tez rezygnuję z internetowych zakupów,to poronione pomysły,żeby kupować kota w worku,tym bardziej,ze tyle lat pracowałam w handlu.Zostaje jedynie przy p.Podstolcu,bo jestem zadowolona.
Awatar użytkownika
reniusia20
1000p
1000p
Od: 2 kwie 2012, o 15:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ja też kupuję na targu lub w sklepach ogrodniczych,chociaż czasami mniejszy wybór jest ale mniejwiecej widzę co kupuję.
Ewuś jakieś to wszystko dziwne jest ;:219 nie wiadomo do kogo on to pisał? dziwne,dziwne!
Awatar użytkownika
Tosia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2010, o 16:48

Post »

;:138 :wit A ja mam takich dostawców, z których jestem bardzo zadowolona.
:D Nie będę ich wymieniać!! Wybaczcie ;:180
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 10:12
Kontakt:

Post »

Ewuniu, u nas też taka zimnica że centralne się odpaliło, gdzie to ciepło od nas uciekło :( , wygłaskaj ode mnie tą piękność z wanny a kocika podrap za uszkiem.
Awatar użytkownika
Helen
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 19:47

Post »

Ja też kupuję w sklepach ogrodniczych , na targu lub w szkółkach- jak jestem na zakupie kilku roślin
robię sobie wycieczkę po paru punktach. :D . :D
Jutro to niespodzianka, wczoraj to już historia, a dzisiaj to wielki dar.

Ogród Helen cz.1,cz.2.
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Widzę kąpanko było :) Jak mój tego nie cierpi... :twisted: Clematisy też mam z tego samego źródła, co Ty i również jestem zadowolona. Niestety chyba jeden przyszedł w innej odmianie niż zamawiałam - jest ewidentnie biały, a miał mieć znaczną pręgę na płatkach (mowa o Nelly Moser). Chyba, że pierwsze kwiaty takie bywają :wink:
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Awatar użytkownika
anastazja B
1000p
1000p
Od: 3 mar 2013, o 09:44

Post »

Ewa ja jakoś nie narzekam na zakupy internetowe. Kupowałam kilka razy na allegro bylinki, cebulki , róże ,sadzonki zawsze były dorodne, dobrze zabezpieczone i opisane. Widać miałam szczęście...Ale mimo wszystko wolę zakupy tego co widzę i tak chyba najlepiej kupować.
pozdrawiam Beata

Mój ogród w półcieniu
Awatar użytkownika
DuczekiOsia
1000p
1000p
Od: 10 sie 2012, o 08:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

jak zahaczysz o targ to pewnie cos kupisz :) ja dziś z rodzinka na targach wnętrz i ogrodów byłam i kopiłam małe co nieco :)
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Kochani słoneczny dzień mamy ;:3
Ewciu-pipio zaraz wstawię zdjęcia tylko niewielkiej części oferty na targu :)
Ewciu-bino ja mam też szczepiony być może to wczesna odmiana? Krzaczek nie za duży na chudej nóżce :wink: gdybym miała duży ogróz kupowałabym taki normalny krzew do ziemi
Małgosiu musiałam wyrzucić tyle kaski aby się o tym przekonać a mimo to gdy przeglądam oferty na necie to ręka swędzi ;:224
Reniu jest juz oficjalne ogłoszenie na jego watku, myślę, że w dużej mierze zasługą moją jest to, że teraz nie wysyła badziewia i wszystkie forumki zaczęły otrzymywać ładne sadzonki. Jednakże wcześniej gdy rozpoczęłam kampanię -otrzymywałam dużo pw, ze zdjeciami śmieci jako towar ogrodniczy ;:222
Tosiu no to masz szczęście- nie podzielisz sie tymi kontaktami ;:14
Iwonko Sonia delikatnie wygłaskana bo gdy bardziej się ją czochra to robią się jej dredy za uszami ;:306 kotek wymruczał podziękowanie dla Ciebie za drapanko :wink:
Helenko dzisiaj przy okazji wycieczki na cmentarze aby poświecić naszym matko poodwiedzałam centra ogrodowe oczywiście trzymając się za kieszeń :D
Milenko witaj u mnie jestem na etapie zapoznawania się z Twoim ogrodem-jest juz taki dojrzały ;:333
Beatko mam kilka sklepów inernetowych z których byłam zadowolona :)
Lodziu masz racje kupiłam buczka zwyczajnego"pourple Fountain" wprawdzie nie tak duży jak klonik ale taki jak chciałam ;:167
Obrazek Obrazek
wczoraj było wielkie koszenie mojej łąki pierwszy raz w tym roku. Oczywiście idzie trawka na humus bo strasznie brzydką mam ziemię i tylko w ten sposób mogę ja wzbogacać. Za kazdym razem gdy kupuję roslinki to muszę kupować dla nich ziemie aby rosły przyzwoicie. ;:131
Teraz niewielka część tego co cykłam na targu
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
na ostatnim zdjęciu jest cudowny klonik o białoczerwonoróżowych listeczkach ;:224
sprzedawca towaru z ostatnich zdjęć przesympatyczny gorąco polecam zakupy u niego :D
Zakwitł mi cudowny irysek od Lidzi
Obrazek
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:31

Post »

Ewa co kupiłas na zdjeciu widziałam piwonie drzewiaste w jakiej cenie bo rozglądam sie za niebieską.
pozdrawiam Halina

*spis wątków
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 10:12
Kontakt:

Post »

Moja uwagę też zwróciły :D , kilka dni temu kupiłam za 35zł, mniejsza niż te ze zdjęcia, ale u nas takie ceny :(
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”