Dzięki wszystkim za odwiedzinki...
Agnieszko miło mi ,że poświęciłaś trochę czasu na oglądnięcie moich kwiatów,w zasadzie to postawiłam na róże ,które mnie oczarowały ...Gdy znalazłam szkółki w Czechach ,które dały mi możliwość zakupu takich krzaków ,o których nawet wcześniej nie marzyłam...,to już nie było odwrotu...
Zapraszam częściej ,myślę ,że będę pomocna w niektórych wyborach...
Gosiu na kolorki nie mogę narzekać ,a nawet wydaję mi się ,że trochę ich za dużo na tak małej przestrzeni,ale na szczęście oczopląs jeszcze mnie nie dopadł...
Jadziu dzięki za pochwały

Ostrogowiec jest bezproblemową rośliną,ale dowiedziałam się ,że ponoć jest bylina krótkowieczną ,nie wiem teraz ,czy nie szykować jakiś szczepek...
Izuś ...ale komplementy...

Bywa tak ,że w zależności z jakiego punktu zdjęcie się zrobi,to ma się wrażenie ,że ogród wręcz hektarowy...

Mój M nieraz zastanawia się,czy to jego ,czy nie jego ogród...
Taruś rosarium... to dopiero u Ciebie prawdziwe...,na takiej przestrzeni przynajmniej wszystkie róże jak na dłoni widoczne,u mnie to jedno na drugim ...

aż się dziwię ,że korzenie jako tako dzielą się w ziemi tym co dla nich najlepsze...
Wiesiu róże należycie upilnowane ,bo kwitną jak kwitły ...i wszystko OK
Domisiu zapachy różne roztaczają się nad ogrodem,a na przywitanie otwarła się lilia olbrzymka na tarasie i powitała upojnie słodkim zapachem ...
Warto mieć takie pachnidła ,nie trzeba się zbliżać ...,a zapach cudny...
Lavender Lassie trzeba dać trochę czasu...bo teraz za dużo kwiatów nie ma...ale wiadomo róże pnące wymuszają od nas dużo cierpliwości...
Grażka Sikorski mnie nie zawiódł ,zresztą u Ciebie też super pasuje do Veilchenblau .Lavender podczas przekwitania trochę jaśnieje ,ale kolorek jasnego lilia pozostaje...
Izka pięć dni minęło tak szybko,że nie zdążyłam się porządnie zadomowić w obcym miejscu ,a już odjeżdżać trzeba było...

No cóż ,gdzie fajnie to czas szybko mija...
Aniu teraz ogród ukwiecony ,a jak róże przekwitną ,będzie trochę łyso ,ale może byliny mnie nie zawiodą...
Jadziu dzięki ,że wpadłaś,zapodam trochę zdjęć,z wycieczki ...może zainteresują...