Ja generalnie wolę irysy w barwach niebiesko-granatowo-fioletowo-białych w różnej kombinacji, ale selfy też też mają swój urok, taki "Sea Power", mniam,mniam...

Niebieskości też znalazłam :

Tulipan998 pisze:barashka - 6 postów jeden pod drugim ?
Chyba istnieje opcja edytuj ?
Po co odrazu te nerwybarashka pisze:
... PRZEPRASZAM ZA NIEEDYTOWANIE !!! Przepraszam, że w ogóle jestem - już mnie nie ma !
Nie, szczerze się przyznaję, nie wnikałam w opcje forum i nie wiedziałam na co to "edytuj" - to muszę przyznac.Tulipan998 pisze:![]()
No i tylko o to chodziło , że skoro dopiero się Uczysz to trzeba też wiedzieć po co się edytuje post i że można to zrobić ,a czasem trzeba ot wszystko. Tez kiedyś nie widziałem...
![]()
i nie tylko ja
.
Iryski bardzo mi się podobają, cą istotnie cudne
.Ach.. , kiedy one znowu zakwitną.. ?
![]()
.
Ten "Starlight Sonata" ( Widzisz teraz ja się coś od Ciebie nauczyłem , mianowicie nazwy ) . On jest cuuudny , kupiłem sobie go w tym roku , już sie kwitnienia doczekać nie mogę :P .
Pozdrawiam
Tulipan998 pisze:Piękna ta odmiana , sam nie wiem już czy ja mam... , ale chyba nie..
Kupowałem troche irysów w tym sezonie , tak zwanych mixów , ale kwitnących , ładne kolorki i przeróżne , bo znam taką Panią co likwidowała plantacje .
Mam też od forumków przeróźne i już sie w tych odmianach gubię , nie wiem jaki który.