Wspomnienie Lata cz.1

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2008, o 08:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Madziu no no hipcio już niedługo zakwitnie :lol: To tak jak i mój :lol:
Awatar użytkownika
LeNka
1000p
1000p
Od: 23 sie 2008, o 07:35

Post »

Ja już doczekać się nie mogę, chodze codziennie koło niego i go doglądam, a pżeważnie go siarczyście motywuje żeby szybciej rósł :wink: :twisted:
Awatar użytkownika
LeNka
1000p
1000p

Post »

Pokażę wam jak rozszalał się starzec, myślałam że już nie da rady go uratować i spiszę go na straty, jednak regularne usuwanie obeschniętych listków dało efekt, jak również podciełam go o połowę i z dnia na dzień robi postępy :lol: w puszczaniu nowych listków.

Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Brawo Madziu ;:63
Starzec coraz pięknie wygląda :lol: Chyba zaczął się bać o swój los, więc musiał wyładnieć :twisted:
Awatar użytkownika
LeNka
1000p
1000p

Post »

Myślę Aniu że tak, po za tym jest to jedyny zielony w domu który mój M wybrał i lubi a przede wszystkim jak mówi zapłacił, więć pewnie by mnie ;:164 gdybym mu go zasuszyła. ;:173
evluk
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lis 2008, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

LeNka pisze:Chciała bym wam przedstawic moją rozszalałą begonię, z 4 bulb rosną tylko dwie :lol: . Mam nadzieję że tamte też niedługo puszczą nowe listki
Obrazek

Faktycznie jak na tę porę roku (i widoki za oknem), te begonie wydają się mocno szalone...... :;230 :;230 :;230
evluk
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lis 2008, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

LeNka pisze:Może to jakieś nasionka, mam zamiar je przesadzić, ciekawa jestem co z tego by wyszło :roll: . A teraz coś dla miłośników hipków, liczę że za kilka dni już pokaże cały kwiat ;:113 Obrazek
Czekamy z niecierpliwością :wink: :)
Awatar użytkownika
ktoś
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 lis 2008, o 10:15

Post »

Hipek bardzo ciekawie się zapowiada , bo moje 4 okazały się być jednakowo czerwone. :?
Awatar użytkownika
LeNka
1000p
1000p

Post »

:P Witam wszystkich w pierszym Dniu Wiosny :P

Oczywiscie nie miałam zamiaru zakupu nowych roślinek :roll: ( maży mi się co prawda jeszcze kilka :oops: ), ale dziś mojego M coś opętało bo po pracy stwierdził że pewnie będę chciała pojechać do ogrodniczego :lol: ( wcale sie nie sprzeciwiałam ). I zobaczcie co sobie kupił ;:109 - bo podobno mu sie podoba ( ten co ciągle marudzi że zielska w domu dość :twisted: )
Obrazek Obrazek

A ja kozystająć z okazji przygarnełam to ;:113

Obrazek Obrazek

Aniu twoje maleństwo dzisiaj tez znalazlo nową osłonkę ;:109
Obrazek
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Właśnie teraz uświadomiłam sobie że już wiosna chociaż kalendarzowa :oops: Ale jestem zakręcona ta kto nie mogłam się doczekać a tu prawie przeoczyłam :(
Madziu masz wspaniałego M. też tak bym chciała żeby sam zaproponował pójście do kwiaciarni i wybrała co chciała :lol: Ale byłam z nim dzisiaj i spodobały mi się dwie fajne roślinki ale powiedział mi że nie będzie się dusić w domu i nie kupiłam :cry:
Nowości śliczne i pięknie prezentują się w nowych domkach :lol:
Widzę że maleństwo doszło do siebie po podróży i powiem Ci pasuje mu ten domek :lol: Niech rośnie zdrowo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
LeNka
1000p
1000p

Post »

Aniu bardzo ci dziękuje. A ci nasi to różnie z nimi bywa, ja to określam napięciem przedmęskim ;:112 , albo po prostu coś chce :?

Ciekawe niedostaje powiadomień.
Awatar użytkownika
katarzyneczka
1000p
1000p
Od: 1 mar 2009, o 17:41
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

No widzę,że znalazłaś swojego wymarzonego hobbita :lol: Jest prześliczny :D Widzę,że Twój M też ma niezły gust :wink:
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Awatar użytkownika
zabcia_paula
500p
500p
Od: 24 sty 2009, o 10:34

Post »

Madziu gratuluję zakupów, Hobbit rzeczywiście śliczny, ale przyznam, że Twój M. też ma niezłe oko...
albo po prostu coś chce
;:112
Ciekawe niedostaje powiadomień.
Ja też mam czasami problem :(
Pozdrawiam, Paula
Awatar użytkownika
aledra7
1000p
1000p
Od: 21 paź 2008, o 14:17

Post »

Super begonie :D bardzo ładne osłonki
Awatar użytkownika
LeNka
1000p
1000p

Post »

;:113 A jednak czegoś chciał, dlatego taki miły był i dzisiaj też przytargał do domu kwiatuszka ;:109 .

Katarzyneczko, bardzo przepraszam że zawróciłam ci głowę hobbitem :oops: zapomniałam że mam koło siebie tak fantastyczny sklep ( czynny do 22 :shock: ) w którym można znaleść wszystko, były nawet kalanhole za 2 zł, co prawda trochę przebrane i w kiepskiej kondycji ale by jeszcze długo oko cieszyły :P

Paulo, wczoraj ja zdążyłam obejrzeć całą halę z kwiatkami kiedy on ciągle wybierał jedno bonsai ( te kosztowało 15 zł, ale miał chrapkę kupić sobie za 100 zł ). Zapowiedział że jezeli uda mu się go utrzymać i juz się wdroży w opiekę nad nim to sobie kupi te droższe ;:113
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”