Witajcie!
Wczoraj tak intensywnie myślałam o tej białej rabacie, że za oknem też zrobiło się biało. Jak szłam spać na zewnątrz była regularna zima

Dziś jednak zostały po niej tylko resztki gdzieniegdzie.
Dziękuję wszystkim za białe propozycje.Zapisałam je sobie. O wielu z nich sama myślałam.
Agness niestety krzewy raczej nie wchodzą w rachubę ( bynajmniej na razie), bo rabata będzie tymczasowa. Właściwie jej miejsce w tym roku będzie tymczasowe. Jak będzie nowa altana i stała rabata to oczyscie krzewy będą obowiązkowo.
Witaj
Tess! Dawno nie zaglądałaś do mnie - tym bardziej się cieszę,że Cię przywiało.
Masz rację
Jacku - wybór jest ogromny. Nawet nie przypuszczałam. Część roślin już posiadam u siebie. Czyli tylko kwestia przeprowadzki...
Dzięki
Magdo- wezmę pod uwagę Twoje typy.
Miło mi
Ado. Zaglądaj tak często jak będziesz miała czas i ochotę. Wiem jak to jest - też mamy psa, którego trzeba "wietrzyć"

A co do przyjścia wiosny to myślę,że jednak prędzej będzie u Ciebie.
Grażynko współczuję znów takich mrozów. U mnie nie jest aż tak zimno.
Witaj
Gosiu! Moje cebulki niestety też już przekwitły.Ostatni hiacynt chyli się ku "śmierci". Zostały tylko prymulki.
Ula,Ido- u mnie też nieciekawie za oknem.
Od jutra zaczynam sianko! Byłam dziś w ogrodniczym po ziemię i ...nie byłabym sobą gdybym nie kupiła czegoś jeszcze. A mianowicie kupiłam białe frezje pełne i ...tylko się nie śmiejcie ze mnie nasiona białych astrów niskich.
A to moje białe kwiaty z zeszłego roku: