Storczyki Blondysi :)
- Agita
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lis 2008, o 15:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
W środku warżki czerwone kreseczki, wokół niej taki b. delikatny lila. I też jest duuuży 
Twój wygląda na bardziej żółtego, ale może to kwestia zdjęcia, poczekamy aż mój zakwitnie ponownie- już, mniemam, w pełnej formie- i porównamy

Twój wygląda na bardziej żółtego, ale może to kwestia zdjęcia, poczekamy aż mój zakwitnie ponownie- już, mniemam, w pełnej formie- i porównamy

Pozdrawiam, Agnieszka
Storczyki cz. I ; Storczyki cz. II ; Tu inne zielone
"Nie ma jednej prawdy, jeśli rzetelnie obserwuje się człowieka" Z. Zapasiewicz
Storczyki cz. I ; Storczyki cz. II ; Tu inne zielone
"Nie ma jednej prawdy, jeśli rzetelnie obserwuje się człowieka" Z. Zapasiewicz
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
Ale się u Ciebie dzieje
Cymbidium przepiękne
będzie Cię na pewno dłuuuugo cieszyć tym widokiem
Gratuluję rosnącego przyrostu u cambrii no i życzę by zakwitła

Cymbidium przepiękne

Gratuluję rosnącego przyrostu u cambrii no i życzę by zakwitła

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
Witajcie 
Wreszcie mam fotki moich maluszków, które niedawno kupiłam w Kauflandzie. Nareszcie mam swoje maleńkie chciejstwo i to dwa na dodatek - nie byłam w stanie wybrać, więc wzięłam oba
Oto pierwszy maluszek. Poznajcie Phalaenopsis Monsignore. Ma śliczny biskupi kolor, stąd nazwa

Ma takie mnóstwo pąków, że nie mogłam się powstrzymać:) Jak widać jeden pąk nie przeżył przenosin do domu, ale kolejny zaczął się dzisiaj otwierać, więc może więcej strat nie będzie

Wreszcie mam fotki moich maluszków, które niedawno kupiłam w Kauflandzie. Nareszcie mam swoje maleńkie chciejstwo i to dwa na dodatek - nie byłam w stanie wybrać, więc wzięłam oba

Oto pierwszy maluszek. Poznajcie Phalaenopsis Monsignore. Ma śliczny biskupi kolor, stąd nazwa

Ma takie mnóstwo pąków, że nie mogłam się powstrzymać:) Jak widać jeden pąk nie przeżył przenosin do domu, ale kolejny zaczął się dzisiaj otwierać, więc może więcej strat nie będzie

życie pełne jest pasji...
i urody:)

Teraz parę słów o Violet. Taki duuuży już pęd 
Biedroneczka również obudziła swoje pędy, które wcześniej w wyniku stresu zrzuciły pąki.

Ponadto większość moich podopiecznych przekwita, Cambrie Jasmin i Odeta przekwitły już niemal całkowicie. Teraz na pewno trochę odpoczną ale mam nadzieję, że wkrótce zaczną wracać do życia

Biedroneczka również obudziła swoje pędy, które wcześniej w wyniku stresu zrzuciły pąki.

Ponadto większość moich podopiecznych przekwita, Cambrie Jasmin i Odeta przekwitły już niemal całkowicie. Teraz na pewno trochę odpoczną ale mam nadzieję, że wkrótce zaczną wracać do życia

- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
Witajcie ponownie 
Agness większa osłonka została kupiona w sklepie ogrodniczym w cenie 13,90 , natomiast osłonka na metalowym stojaczku była kupiona za 25,00 w sklepie z artykułami gospodarstwa domowego. W sumie to nawet nie osłonka tylko świecznik, ale tak bardzo mi się spodobał, że postanowiłam zaadoptować go jako osłonkę ;)
Dusiu cieszę się, że Ci się podobają

Agness większa osłonka została kupiona w sklepie ogrodniczym w cenie 13,90 , natomiast osłonka na metalowym stojaczku była kupiona za 25,00 w sklepie z artykułami gospodarstwa domowego. W sumie to nawet nie osłonka tylko świecznik, ale tak bardzo mi się spodobał, że postanowiłam zaadoptować go jako osłonkę ;)
Dusiu cieszę się, że Ci się podobają

- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
Blondysiu, wcale się nie dziwię że kupiłaś oba
też bym się nie mogła zdecydować. Miniaturki widziałam tylko raz, ale oczywiście nie miałam wtedy możliwości za bardzo kupić, a potem już nie spotkałam więcej
Ale nadzieja pozostała że może kiedyś....
I pięknie faktycznie się prezentuje w tym świeczniku

Ale nadzieja pozostała że może kiedyś....

I pięknie faktycznie się prezentuje w tym świeczniku

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki