Moja działka - rydnor - 2008r
Moja działka - rydnor
Serdecznie witam;wszystkich Forumowiczów i melduję powrót z sanatorium.Byliśmy w m.Wysowa,pow.Gorlice (Beskid Niski ).Zabiegi na miejscu,wyżywienie b.dobre.Jeżeli ktoś chce odpocząć w ciszy i spokoju to polecam.Pogodę 2 tyg.mieliśmy idealną,ale jak to bywa,końcówka ok.8dni deszcz.Deszcz pokrzyżował nam plan zwiedzania,trzeba było zrezygnować z wycieczek po górkach.Ale w sumie jesteśmy b.zadowoleni,odpoczęliśmy,żona nie musiała martwić się, co "jutro ugotować",zabiegi udane,będzie mi brakować basenu.Tak to w dużym skrócie wygląda.Po powrocie do Torunia mamy deszcz,dzisiaj z małymi przerwami cały dzień padało.Chcemy jutro jechać na
działkę, byle nie padało.
Chciałem serdecznie podziękować za wpisy Basiom tj.Tajdze i BarWo .Wszelkie przepisy, szczególnie nalewek, bardzo mnie cieszą.
Dziękuję za wizytę Eukomis.
Nie wiem jak się odwdzięczę Jadzi za pilnowanie działki.Dobra kawa i ciacho,będą na Ciebie czekały.Jeszcze raz dziękuję!!!!!.
Krzysia zostawiam na koniec,dobrze wyliczyłeś mój powrót.Trochę zdjęć narobiłem,głównie łemkowskie cerkiewki,będę wklejał starym zwyczajem u Ciebie.
Muszę powiedzieć,że jest mi b.miło czytając Wasze spoty,jeszcze raz Serdecznie Dziękuję.Ryszard ;:25
działkę, byle nie padało.
Chciałem serdecznie podziękować za wpisy Basiom tj.Tajdze i BarWo .Wszelkie przepisy, szczególnie nalewek, bardzo mnie cieszą.
Dziękuję za wizytę Eukomis.
Nie wiem jak się odwdzięczę Jadzi za pilnowanie działki.Dobra kawa i ciacho,będą na Ciebie czekały.Jeszcze raz dziękuję!!!!!.
Krzysia zostawiam na koniec,dobrze wyliczyłeś mój powrót.Trochę zdjęć narobiłem,głównie łemkowskie cerkiewki,będę wklejał starym zwyczajem u Ciebie.
Muszę powiedzieć,że jest mi b.miło czytając Wasze spoty,jeszcze raz Serdecznie Dziękuję.Ryszard ;:25
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Moja działka - rydnor
Krzysiu;dzięki za powitanie.Byliśmy dzisiaj na działce-nie padało,nie muszę Ci mówić,jak wygląda działka,po miesiącu nieobecności na niej.Ostro wzięliśmy się za robotę,skosiłem trawę a było co kosić,wygrabiłem liście,idzie jesień,żona zrobiła porządek w warzywach,zebrała pomidory,śliwki,jabłka,winogrono.Wracaliśmy było ciemno.Jak na pierwszy raz to wystarczy.Pozdrawiam.Idę do Ciebie.Ryszard 

Witaj z powrotem na forum....a po takiej pracy będzie ci się dobrze spało 

Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Moja działka - rydnor
Witam;Basiu,widzę, że jesteś też nocny ptaszek jak ja.To prawda, zaprawę mięliśmy dobrą,żona po przyjeździe nic nie robiła,tylko poszła spać.Obiecuję,że niedługo Ciebie odwiedzę.Serdecznie pozdrawiam.Ryszard 

- krzysiek86
- Kontakt:
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
Moja działka - rydnor
Witaj;Krzysiu,to prawda,działka wygląda inaczej,aleśmy się trochę przeciągnęli.Nie ma innego sposobu a chętnych do pracy na działce nie widać.To trzeba lubić.Czytałem,że miałeś kłopot z komputerem,myślę,że już jest OK.Pozdrawiam Ryszard. Wdepnę do Ciebie. 

Moja działka - rydnor
Agnieszko;dzięki za odwiedziny.Jeżeli Twoje śliwki przez 5lat nie były ruszane,to Musisz je prześwietlić,poprzycinać.Ten rok był dobry na owoce a śliwki szczególnie,specjalnie nie zasilam drzew owocowych,czasem podrzucę kompostu i nawóz,który podsypuję trawę po ścięciu i to wszystko.Pozdrawiam Ryszard. 

- krzysiek86
- Kontakt:
Moja działka - rydnor
Witaj Krzysiu;dobrze,że komputer działa,już nowe fotki obejrzałem,ciekawe kompozycje.Działkę obskoczyliśmy i na razie trochę spokoju,a po drugie ciągle przepaduje,ale wybieramy się podjechać,przywieźć trochę owoców.W sobotę byliśmy z żoną na grzybach,trochę nazbieraliśmy,wkleję parę fotek i zobaczę co u Ciebie słychać.

- krzysiek86
- Kontakt:
Moja działka - rydnor
Późno dzisiaj siadłem do komputera,miałem dzień wyjazdowy i tak to zeszło.Lubimy chodzić po lesie,często zabieramy wnuczki ze sobą,największa uciecha jak same znajdą grzybka.Mamy swoje miejsca do których co rok zaglądamy i zawsze coś znajdujemy.Dobrze dam parę fotek i zajrzę do Ciebie.Pozdrawiam Ryszard
1.Taka sobie kompozycja 2 3 4.kwiaty synowej.

1.Taka sobie kompozycja 2 3 4.kwiaty synowej.

- krzysiek86
- Kontakt:
Moja działka - rydnor
Witam;Krzysiu,dopadła mnie grypa lub jakieś przeziębienie,znajoma postawiła mi bańki i leżę murem,ale dzisiaj pod wieczór siadłem do komputera,żeby dać głos i zajrzeć do Ciebie.Pozdrawiam Ryszard.