A ja mam problem z opryskiem na czereśnie w jakim czasie i jakimi środkami?
Będę wdzięczna za pomoc. :P
witaj i sprecyzuj pytanie p/czemu chcesz opryskiwać?dzialka149 pisze:Piękne kwiaty .
A ja mam problem z opryskiem na czereśnie w jakim czasie i jakimi środkami?
Będę wdzięczna za pomoc. :P
O, to dużo ich było na tej wystawie, w Krakowie tylko paręStorczykowa pisze:a ja Vandy widziałam tylko na wystawach, zawsze są cudne, ale czasem jest ich tak mało, że można policzyć na palcach jednej ręki. na tej co teraz była nie było ich więcej niż 10 i do tego drogie, na poprzedniej było jeszcze gorzej. ale i tak mimo wszystko Vandy uwielbiam i zawsze pozostaną moimi ulubionymi razem z Phalaenopsisami. ale z drugiej strony to dobrze, że nie spotykam Vand poza wystawami, bo nie umiałabym się im oprzeć i chciałabym jakąś kupić.
jak ja przyjechałam to było mało już... 4 wiszące, kilka w szklankach (kwitnące). całe szczęście dla mnie jeszcze wystarczyło. pisząc "aksamitnych płatkach" masz na myśli Vandę bez wzorków czy Vandę z płatkami gładkimi w dotyku? z Vand najbardziej lubię te w kratkę, ale inne też mi się bardzo podobają.MariaTeresa pisze:O, to dużo ich było na tej wystawie, w Krakowie tylko paręStorczykowa pisze:a ja Vandy widziałam tylko na wystawach, zawsze są cudne, ale czasem jest ich tak mało, że można policzyć na palcach jednej ręki. na tej co teraz była nie było ich więcej niż 10 i do tego drogie, na poprzedniej było jeszcze gorzej. ale i tak mimo wszystko Vandy uwielbiam i zawsze pozostaną moimi ulubionymi razem z Phalaenopsisami. ale z drugiej strony to dobrze, że nie spotykam Vand poza wystawami, bo nie umiałabym się im oprzeć i chciałabym jakąś kupić.![]()
Mnie też bardzo podobają się Vandy, ale takie o bardziej aksamitnych platkach