Bardzo się cieszę, że znów wróciłeś do nas i na dodatek ze zdjęciami

Mnożarka- orzesz Ty!!! Naprawdę robi wrażenie i nie ukrywam, że też taką bym chciała!!! A sadzonki w niej po prostu miodzio!!!
Dopiero teraz widać, ile czasu musisz poświęcić aby to wszystko ogarnąć. Samo podlewanie sadzonek to zajęcie na pół dnia. Nie mogę się doczekać zdjęć tego wszystkiego w obecnej chwili

Truskawkami narobiłeś mi smaka- nie nacieszyłam się w tym roku swoimi a sklepowe do mnie nie przemawiały

Pikuś- piękna mordka i aż trudno uwierzyć, że on na panny już chadza. A dlaczego mu zazdrościsz? Ciebie na panny nie puszczają?
Chomciak też fajny choć do zdjęcia pozować chyba nie chciał. A ten trzeci to też domowy? Dostojniak

No i część ozdobna także piękna. O ile nie lubię za bardzo iglaków, to ta jodła naprawdę jest dekoracyjna. Jak długo ją masz? Wygląda na malucha ale obsypana szyszeczkami jak marzenie. Chyba dopiszę sobie taką do listy chciejstw

Zresztą- wszystkie Twoje rośliny bardzo mi się podobają.
Jeśli chodzi o sad- piękny!!! Ja śliwy ogólnie bardzo lubię a kwitnące robią ogromne wrażenie.
Och pięknie tam u Ciebie

SUPER!!!
Bardzo dziękuję i proszę o więcej

Beatko Dobrze pamiętasz, nasza znajomość zaczęła się od Black Zebry i pewnie również z tego powodu zostanie na dłużej.
A Opalki przypadkiem też nie mam od Ciebie? Malachitową dojrzałą dziś rozkroję- po Twoim opisie dostałam ślinotoku a siedzę w pracy

Ilości gatunków i odmian nie liczyłam ale na prawdę nie mam tego zbyt wiele- jeszcze

Nawet złapałam się na tym, że pokazuję w kółko te same rośliny. Postaram się to zmienić hi, hi
Upały faktycznie nadchodzą- na środę w Krakowie przewidziane jest 35* w cieniu

U mnie też pękają pomidory i papryka. Trudno- jeśli tak musi być.... Zjem i takie a jak nie zjem, to zrobię zupę i też zjem

Ach- i wybijcie sobie z głowy przenoszenie rozmów do innych wątków- no chyba, że do Twojego Beatko. Wiesz, że bardzo lubię maile od Ciebie i jestem pod względem ogrodu i upraw bardzo ciekawska. Teraz częściowo moja ciekawość jest zaspokajana

Zmykam coś popracować- telefony zaczynają dokuczać

Beatko- czekam na zdjęcia, Witku- czekam na zdjęcia, Marysiu- proszę o zdjęcia

Miłego tygodnia