artam pisze:......To naprawdę z tego roku? Aż wierzyć się nie chce! Ja też chcę być czasowo w Holandii! Nic dziwnego,że zew wiosny się w Tobie odezwał i pognał na zakupy! Ach, kiedyż u nas tak będzie...
Tak to naprawdę z tego roku jest juz trochę więcej jeszcze innych oznak ale po tym jak mnie niektórzy skarcili abym nie wychylał się tymi sygnałami bo w POlsce jeszcze zima to się powstrzymuję od dalszych zdjęć
dosia pisze: Witaj zajrzałam i ja ,no no jest na co popatrzeć ,oko nacieszyć i oczywiście listę chciejstw powiększyć.Ja gdybym wróciła po męża wyszłabym ze sklepu bez żadnej rośliny
No a my akurat w sprawie ogrodu to jesteśmy bardzo zgodni. I powiem szczerze, że po żonkę pojechałem raczej po to aby kupić więcej niż mniej
Pola42 pisze:
A to pech ! Akurat szkółka z hostami się guzdrze!!!
Wątpisz w to? Ja także pracuję nad własną stronką , dotyczącą głównie host i innych roślin cieniolubnych. Ale to strasznie nużąca praca!
Pola spokojnie na hosty jeszcze czas a ta szkółka to nie jest Fransen czy Jan tylko inna, którą odkryłem bardzo blisko swojego miejsca zamieszkania.
A co do wątpliwośći odnośnie strony to sa one jak najbardziej uzasadnione bo moje doświadczenie jest raczej znikome więc i korzyści dla odwiedzających raczej małe a dla samego oglądania ogrodu to raczej ludzie nie będą zaglądać bo lepsze są takie miejsca jak to forum np.
stasia109 pisze:Witaj Sylwku! Ale zakupów narobiłeś. Gdzie to wszystko pomieścisz?
Pozdrawiam
Oj stasiu w moim ogrodzie miejsca jest jeszcze mnóstwo, aby mi tylko pieniędzy starczyło na obsadzenie wszystkiego tak jak sobie do wymarzyłem
D-M pisze:Hej:)
to ja chyba jestem inna

gdyż byłam w OBI na ogrodzie i też widziałam cebulki różnych kwiatów, ale wyszłam z niczym
No faktycznie chyba jesteś inna

- nie wiem czy Cię podziwiać czy zazdrościć