Moja młoda działeczka - aanula cz.1
- aanula
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 cze 2007, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
BeciuBecia pisze:Aniu pokaż proszę jesień w Twoim ogrodzie

- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
to niedaj się temu choróbsku
wygoń je precz daleko niech ucieka na drugą półkulę
a to prawda że podgoda teraz ładna ale w pogodzie zapowiedzieli ze jutro ostatni ładny dzień w tym miesiącu

a to prawda że podgoda teraz ładna ale w pogodzie zapowiedzieli ze jutro ostatni ładny dzień w tym miesiącu
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
Witaj Aniu. Tak mi przykro z powodu tego Twojego choróbska, mam nadzieję, że to nic poważnego. Chociaż u nas szaleje teraz jakaś dziwna grypa, która zwala człowieka z nóg. Moja mama padła jej ofiarą. Wracaj szybko do zdrówka.
A co do jukki to masz rację, ja też swoje związuję na zimę. Wtedy nie wymarza jej środek i na wiosnę wypuszcza nowe liście.
Wyczytałam gdzieś na forum, że chcesz posadzić marcinki, jeśli będziesz miała z nimi problem, to daj znać. Chętnie Ci prześlę. Muszę wykopać dwie wielkie kępy tych roślin, ponieważ robimy ogrodzenie i będą przeszkadzały.
Pozdrawiam i jeszcze raz zdrówka Ci życzę.
A co do jukki to masz rację, ja też swoje związuję na zimę. Wtedy nie wymarza jej środek i na wiosnę wypuszcza nowe liście.
Wyczytałam gdzieś na forum, że chcesz posadzić marcinki, jeśli będziesz miała z nimi problem, to daj znać. Chętnie Ci prześlę. Muszę wykopać dwie wielkie kępy tych roślin, ponieważ robimy ogrodzenie i będą przeszkadzały.
Pozdrawiam i jeszcze raz zdrówka Ci życzę.
Witaj Aniu!Zycząc powrotu do zdrowia mam jeszcze pytanie.....
Sledząc zdjęcia zauważyłam że masz też bardzo ładnie zagospodarowane miejsca wzdłuż ogrodzenia.. możesz też powiedzieć co tam rośnie????
ja ostatnio kupiłam ligistra biało zielonego , krzewuszkę forsycje i zastanawiam się z czym to na wiosnę jeszcze skomponować żeby szybko rosło
Pozdrawaim Iwona
Sledząc zdjęcia zauważyłam że masz też bardzo ładnie zagospodarowane miejsca wzdłuż ogrodzenia.. możesz też powiedzieć co tam rośnie????
ja ostatnio kupiłam ligistra biało zielonego , krzewuszkę forsycje i zastanawiam się z czym to na wiosnę jeszcze skomponować żeby szybko rosło
Pozdrawaim Iwona
- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- aanula
AnaM pisze:Witaj Aniu.
Wyczytałam gdzieś na forum, że chcesz posadzić marcinki, jeśli będziesz miała z nimi problem, to daj znać. Chętnie Ci prześlę.
Anetko

- aanula
Iwonkoonka37 pisze:Witaj Aniu!Zycząc powrotu do zdrowia mam jeszcze pytanie.....
Pozdrawaim Iwona

Pozdrawiam skoro świt

- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nie durno tylko zakochana ;:226w
,ale zdrowiej nam Aniu i nie przemęczaj się w pracy 

pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Hej!
Będe czekać na odzew bo mam brzydką siatkę ogrodzenia do zasłonięcia, a widzę że u Ciebie tak ładnie, i te krzewy dość duże, jak szybko Ci urosły?????
Aha zapytam nieskromnie może masz jeszcze coś na zbyciu?
co można jeszcze teraz posadzić a może się fajnie rozrosnąć, cóż tak to jest jak zaczyna się od zera
(zapraszam do zobaczenia zdjęć mojej działki.....(choć teraz wygląda już trochę lepiej , ale tylko posprzątane, roślin nie ma prawie wcale....
choz posadziłam trochę cebul wiosennych( ale przy Twoich zakupach to nic
)i wszadziłam w doniczkach wspomniane wcześniej krzewy, a t odaletgo że nie mogłam się zdecydować w jakiej kolejności i czy tylko to, na wiosnę powyciągam z donic i przesadzę mam nadzieję ze nic się z nimi nie stanie...., dostałam też od dobrych duszy z forum nasionka ale to będę siać na wiosnę i iryski, które są posadzone obok dwóch róż które były..............
więc nie wiem kiedy en mój "ogródek" będzie chodz w 1/10 podobny do Twojego.....
Pozdrawiam Iwona
Będe czekać na odzew bo mam brzydką siatkę ogrodzenia do zasłonięcia, a widzę że u Ciebie tak ładnie, i te krzewy dość duże, jak szybko Ci urosły?????
Aha zapytam nieskromnie może masz jeszcze coś na zbyciu?

(zapraszam do zobaczenia zdjęć mojej działki.....(choć teraz wygląda już trochę lepiej , ale tylko posprzątane, roślin nie ma prawie wcale....
choz posadziłam trochę cebul wiosennych( ale przy Twoich zakupach to nic

więc nie wiem kiedy en mój "ogródek" będzie chodz w 1/10 podobny do Twojego.....
Pozdrawiam Iwona
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aneczko, czy ta już moja kanna, też będzie taka piękna i duża?
Chyba czytasz w moich myślach ! Zawsze chciałam taką kupić!
Tylko podszkol mnie, co dzisiaj mam z nią zrobić.
I w temacie małych cebulek też jestem zielona !
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- aanula
Jakoś słabi mi idzie ta kuracjaBecia pisze:Aniu!kuruj się, jesień to taka pora roku, która roznosi różne świństwa///Zdradź jeśli możesz, czym się zajmujesz, skoro pracujesz w nocy? śledzę Twój wątek na bieżąco, ale mam wielki remont w domu m.in. generalny łazienki-brak mi czasu po prostu pozdrawiam :![]()
![]()
![]()
![]()

Remontuj ... remontuj ...

- aanula
Guciugucia pisze:Aneczko, czy ta już moja kanna, też będzie taka piękna i duża?

Te cebulki to

Z resztą roślin wszystko wiesz...? Wszystkie są na mojej działce, więc możesz podpatrzeć