Dziękuję Miłym Gościom za odwiedziny

(i za to, że pobłażliwie potraktowałyście moją grafomanię)

i przepraszam, że dopiero teraz się odzywam. Jednak w końcu udało mi się wyciągnąć faceta na przegląd hipermarketów, no i dwie ważne sprawy wreszcie załatwiliśmy. Przeczłapaliśmy się przez LM, OBI, Ikeę i Tesco (do pełni szczęścia zabrakło tylko Auchana, ale tego by chyba już nie zdzierżył), a w nagrodę dostał wizytę w Media Markcie.
Mmarylo - cieszę się, że Ci się spodobały i też już czekam na wiosnę

.
Domimiko - zdjęcia jednej zaraz będą; na zdjęcia drugiej trzeba jeszcze trochę poczekać

.
Rapunzel - dziękuję. Do lipca jeszcze trochę czasu i wiele może się zdarzyć. Jak teraz zaczniesz myśleć, to jeszcze za dużo wymyślisz i co będzie

?
Jatro - dziękuję. Super obrazek

. Może też się kiedyś nauczę.
Stokrotkaniu - dziękuję bardzo. Mam nadzieję, że nie żałujesz tej zmiany

.
Zeberko -aż Ci zazdroszczę tej działki

. Tyle miejsca! A ile roślin tam można zmieścić. I jeszcze te dzikie róże - po prostu super! Moje begonie już się powoli budzą, a ja mam nadzieję, że nie zaczną rosnąć zbyt szybko

.
Filigranowa - kwitła pięknie, tylko dlaczego ja akurat wtedy musiałam wyjechać :x . Też się zastanawiam nad kolejnymi kłączami, może tym razem żółtej

.
Arlet - super, że do mnie wpadłaś

. Dziękuję za życzenia, a co do zimy w styczniu, to przemknęło mi przez głowę, że chyba idealnie nadawałabym się do pracy w jakiejś firmie zajmującej się odśnieżaniem. Jestem w przewidywaniu pogody równie dobra, jak oni

.
Kociaro - dziękuję. Jaki pyszny szampan, mniam. Wiadomo, czasem nie wyczujemy w porę potrzeb roślin, nie zdążymy ich poznać

, albo po prostu klimat w danym miejscu im nie pasuje. Piszesz, że jeszcze coś do zdobycia? A gdzie ja to postawię

?
Ta moja nowość to nic specjalnego, ot roślinka z Biedronki. Na zdjęciach jest mokra, bo świeżo ją wykąpałam (wiem, że nie należy moczyć kwiatów i pąków, ale była cała w ziemi i musiałam):