Darekdarbo pisze: powiedz co byłoby z nim po Viagrze. Byłby wzrost wydajności z krzaka
Lepiej posadzić choć jeden krzaczek takich cudeniekloginal pisze:A dla kobiet, miłośniczek pomidorów przydałaby się karbowana OPAŁKA.
Widocznie wśród panów jest mniej hipokrytów.Comcia pisze: nie wiem dlaczego ale najbardziej zainteresowani byli tymi pomidorkami panowie.
Ja to mam, w rzeczywistości tylko co któryś egzemplarz ma kształt taki, jak na zdjęciu. Ostrość - piekielna. Przy nieostrożnym posługiwaniu się (np. potarcie dłonią po twarzy tuż po krojeniu papryczek) potrafi spowodować lekkie oparzenie skóry. Konsumpcja zaś, najlepiej w towarzystwie - doskonale oczyszcza zatoki. Polecam podobnie jak u mnie w miniony weekend - podczas imprezy zrobienie zawodów w konsumpcji, bezwzględnie w pobliżu trzeba zabezpieczyć karton lub dwa chusteczek higienicznych. O wiele skuteczniejsze lekarstwo na katar niż kaszubska tabaka.forumowicz pisze:
Lepiej posadzić choć jeden krzaczek takich cudeniek![]()
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... KrqPmV3vLA
Czy to "przypadkiem" nie powinno być w wątku o ostrej papryce, np. Naga Jolokia?loginal pisze:Ostrość - piekielna. Przy nieostrożnym posługiwaniu się (np. potarcie dłonią po twarzy tuż po krojeniu papryczek) potrafi spowodować lekkie oparzenie skóry. Konsumpcja zaś, najlepiej w towarzystwie - doskonale oczyszcza zatoki. Polecam podobnie jak u mnie w miniony weekend - podczas imprezy zrobienie zawodów w konsumpcji, bezwzględnie w pobliżu trzeba zabezpieczyć karton lub dwa chusteczek higienicznych. O wiele skuteczniejsze lekarstwo na katar niż kaszubska tabaka.