U mnie chyba taki właśnie trzylatek wygląda tak

Dorasta do około 0,7 m wysokości i 1 m szerokości, jak podają żródła, czyli olbrzymem nie jest

Witaj Danusiu i dziękuję za miłe słowa! Fakt, tylko że to już nie miłość, to obsesja!Tacca pisze:Lidzia niesamowicie kolorowo u ciebie, fotki malwy śliczne. Brzozy wyglądają rewelacyjnie w Twoim ogrodzie i całe otoczenie super, nie dziwię się kochasz to miejsce.
ah i całe szczęście, tylko ja jednak miałam nadzieję, że tak chociaż 100 cm osiągnąewamaj66 pisze:Urok szczepionych drzewek-w górę raczej nie poszybująIdealne do małych ogrodów, a takich powstaje coraz więcej.
Jolu do końca się nie orientuję w tych oznaczeniach, ale drzewko chyba jest 2letnie (sprawdzałam na http://www.drzewa.com.pl )pamelka pisze:Peve Tijn o wysokości 40 cmbardzo dobry wybór, bo iglaczek piękny
A jaka cena i wiek iglaczka?
U mnie chyba taki właśnie trzylatek wygląda tak![]()
Dorasta do około 0,7 m wysokości i 1 m szerokości, jak podają żródła, czyli olbrzymem nie jest
Hehe, ja też jestem pod wrażeniemheliofitka pisze:Lidziu jestem pod wrażeniem Twoich planów...i ten rozrysowany plan![]()
Szkoda, że ja nie byłam taka inteligentna, bo miałabym teraz mniej pracy w ogrodzie![]()
Iglaki podobają mi się coraz bardziej, ale też i oferta jest coraz szersza, więc i wybór coraz trudniejszy