Jeśli chodzi o pelorica to został on zakupiony w obi jako jednopędowy

Jak chcesz zobaczyć prawdziwą kolekcję pelorików to zaglądnij do Alusi61 - boskie

Basiu dziękujęBlue Monkey pisze:Kasiu śliczne nowe nabytki![]()
Ostrzyłam sobie ząbki na podobną Cambrię, ale nie mogę na razie kupować nic nowego. Dziwaczek śliczny, ma cudowne kolory! Trzymam kciuki zeby Catleyka szybko pokazała jaki kolorek skrywa
Basiu to dla Ciebie (robione na szybko więc jakość nie najlepsza)Blue Monkey pisze:Jest na prawdę pięknaVanda z resztą też, jeżeli kiedykolwiek kupię Vandę (na razie się nie zapowiada, ale może kiedyś...
) Gdyby nie to, że już niedługo zostawiam moje skarby to też bym taką kupiła
Pokaż jeszcze kiedyś jakieś zdjęcie dziwaczka dobrze? Niesamowicie i się podobają jego kolorki
Justynko starałam się bardzo, ale dalej nie bardzo jestem pewna storczyka, który Cię interesuje.tishja pisze:A można poprosić o foto z przodu sąsiada od Dziwaczka(takie tajemnicze zdjęcie wkleiłaś) ? I więcej fotek tego ciapeczka który tak mi się spodobał... tj tego który jest pod storczykiem tego storczyka który jest bliźniakiem mojego paskudka
(coś dziś przy tym upale mam problemy z wygadaniem o co mi chodzi).
Wiaderko i vanda bardzo ładnie się komponują. Vadna piękna... Widziałam ostatnio podobne w LL ale kosztowały ponad 100 zł taką cenę mogłabym dać tylko za Doritaenopsis Ever Spring "Preety Cat" (moje największe marzenie)