Ogródek AGNESS cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
agnieszka72
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 22 lip 2008, o 20:30
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aguś piękne fotki robisz :D .
Nie raz muszę się zastanowić jaki to kwiatek bo tak cudownie na zdjęciu wygląda :D .
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aguś dzięki :D te ładne dopracowane i szczegółowe zdjęcia to mojej Oli :D moje to te zwykłe, często o kiepskiej ostrości :roll: :lol:
Awatar użytkownika
maakita
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 maja 2007, o 08:47

Post »

Aguś ja też uwielbiam pierwiosnki, jaki kolor ma ten pierwiosnek nad szafirkiem, czy taki brudny różowy?
Co do tulipanów to moje też się wyradzają i też mam pojedyncze listki mimo, że je wykopuje. Według mnie koszyczki mają na nie bardzo niekorzystny wpływ.
pozdrawiam Magda

Na wsi u maakity
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Magduś ten pierwiosnek ma identyczny kolor jak na zdjęciu, taki intensywny róż :D Ja tulipanków nie sadzę w koszyczkach, ale nie wykopuję, w tym roku jednak wykopię wszystkie tulipany i hiacynty, bo też są drobniejsze niż zwykle.
Awatar użytkownika
Elizabetka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lip 2006, o 20:04

Post »

Prześliczne masz roślinki Agnieszko.... :P te bratki, no i te leśne zdjęcia rewelka.
Fajne kompozycje te z tymi palikami i prymulkami ....zresztą wszystko prześliczne. :P
Przyszłam zobaczyć brzoskwinie okryte na noc ale to chyba zbyt wczesna pora. :wink:
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46

Post »

Witaj Aga, robisz wspaniałe fotki. Piękne kwitnące rośliny, u Ciebie to już prawie lato a nie wiosna :D:D
Awatar użytkownika
moni;)
1000p
1000p
Od: 21 sty 2009, o 22:46

Post »

Aga, sliczne zdjecia :shock: i wykonanie i to co na nich pokazujesz :wink:
NL16
Pozdrawiam, Monia ;) --> Dzien bez kawy jest malo ciekawy...
Storczyki moni
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2009, o 12:50
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Śliczne pierwiosnki ;:138 Ten bladoróżowy na 8 zdęciu ma faktycznie taki kolor :?: Jest naprawdę niespotykany...
Aguś ale Ty masz oko do zdjęć :!: :D
Fajne są te fotki z bzyczkami....ja nieraz latam za nimi z aparatem ale jakoś nie chcą mi pozować :lol: :lol:
Pozdrawiam słonecznie - Baśka :)
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2007, o 10:38

Post »

Agnieszko :D śliczne wiosenne widoczki u Ciebie ;:63
Cała gama kolorów ...

i cudnie sfocione :D

Muszę chyba też, w przyszłym roku posadzić więcej pierwiosnków, bo wyglądają bossssko :D
U siebie mam tylko dwa ... :wink:
gloriadei
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 sty 2009, o 17:22
Kontakt:

Post »

Przy pierwiosnkach to ja wymiękam :shock: !
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ja też bardzo lubię pierwiosnki, tylko jeszcze nie mam ich tyle co Ty :lol:
Sliczne! Tulipany też :D Bardzo mi się podoba rabatka, którą pokazałaś iles tam zdjęć temu ;) , taka kolorowa, prawdziwie wiosenna :D
Awatar użytkownika
maria5
1000p
1000p
Od: 18 wrz 2008, o 17:06

Post »

Ależ u ciebie kolorowo ślicznie kwitnie twój ogród i zdjęcia super :lol: :lol:
Awatar użytkownika
jolami
500p
500p
Od: 12 lip 2008, o 23:53

Post »

AGNESS wiosenne rabaty są u Ciebie wyjątkowo kolorowe.... :lol: Super..

POwiedz mi proszę czy przekwitnięte kwiatki u sasanek urywać????
Awatar użytkownika
onka37
1000p
1000p
Od: 13 sie 2007, o 20:58

Post »

Agnieszko! jakie przepiękne zdjęcia uczta dla moich oczu! śliczne tulipanki no i pierwiosnki cudo! mam nadzieje że dzięki tym które kupiłam od Walerii ja w przyszłym roku 9lub być może na jesień bo ponoć też się to zdarza też będę cieszyła oczy podobnymi widokami
a i jak ty kobieto robisz te zdjęcia? bo są naprawdę mistrzowskie!!
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Elu :D dziękuję bardzo za miłe słowa :D Eluś jakoś nie pomyślałam, żeby cyknąć zdjęcia okrytej brzoskwini :roll: :lol: Ale okrywana była tylko kilka nocy jak zapowiadali przymrozki, mam nadzieję, że już ich nie będzie :?

Marcinie
:D dziękuję :D mam nadzieję, że wiosna będzie u mnie jak najdłużej, bo niestety lato nie jest już takie kolorowe w moim ogródeczku :?

Moniś dzięki :D te ładne zdjęcia to robi moja córka Ola ,je te gorsze :roll: :lol:

Basieńko :D kolor pierwiosnka jest oddany faktyczny, ma on taką delikatną bladoróżową barwę ze smugą domieszanej żółci :D Właśnie zaczęły kwitnąć kolejne późniejsze pierwiosnki, ale nie mogłam cyknąć dziś fotek, bo był straszny wiatr i wszystko fruwało :?

Aniu :D pierwiosnki bardzo polecam, ponieważ są piękne i absolutnie niekłopotliwe :D Naprawdę długo kwitną, są niewymagające, pięknie się rozrastają w duże kępy :D Jeśli masz miejsce, to naprawdę Sobie dosadź :D

Ewuś
:D zgadzam się z Tobą, bo ja też :wink: :lol: nie mogę się na nie napatrzeć, ponieważ kwitną i kwitną, wiele kwiatów już przekwitło, nawet tych, które zakwitły po prymulkach, a one nawet nie mają zamiaru jeszcze przekwitać :D

Izuś :D bardzo się cieszę, że podoba Ci się moja rabata:D , faktycznie wiosną jest u mnie bardzo dużo kolorków, latem już niestety mniej. A prymulki są niezawodne pod każdym względem, i długości kwitnienia i wytrzymałości na niesprzyjające warunki atmosferyczne i wreszcie uroku :D

Marysiu dziękuję bardzo :D zakwitło mi trochę nowych kwiatów, ale jest strasznie silny wiatr, wszystko wiruje i nie mogłam cyknąć fotek, może jutro będzie lepiej :roll:

Joluś z sasankami to jest tak, że można obcinać a można zostawiać :D Zależy czego się od nich oczekuje, jeśli się zostawi to można zebrać nasiona, a bardzo często one same się wysiewają. Moim zdaniem też ich owocostany są prześliczne, takie pierzaczki :D Ale jeśli chcesz uniknąć wysiewania i mieć niższe krzaczki( gałązki z nasionkami są dosyć wysokie) to beż problemu można obciąć. Ja pozostawiam :D

Onko na pewno będziesz się cieszyła pięknymi prymulkami, ponieważ one świetnie się rozrastają :D A zdjęcia- te ładne robi moja córka Ola- ja nie jestem taka zdolna :wink: :lol:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”