Edyseja - orchidee
- AnnaL
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 lut 2008, o 14:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Doritaenopsis ma faktycznie czerwone kwiatki. Myślę, że Ty też będziesz zadowolona tak jak ja. Ania
Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam
))
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam

- Agita
- Od: 5 lis 2008, o 15:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Edysejo, miałaś rację ten falek brązowo-bordowo-łososiowy czy jak go określić, pachnie!
Dla mnie frezją, fajnie, ale dobrze, że nie cały pokój ;)

Pozdrawiam, Agnieszka
Storczyki cz. I ; Storczyki cz. II ; Tu inne zielone
"Nie ma jednej prawdy, jeśli rzetelnie obserwuje się człowieka" Z. Zapasiewicz
Storczyki cz. I ; Storczyki cz. II ; Tu inne zielone
"Nie ma jednej prawdy, jeśli rzetelnie obserwuje się człowieka" Z. Zapasiewicz
- Tulipan998
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Jaki śliczny

Pozdrawiam

|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ja kiedyś miałam trochę fiołków, bo też je bardzo lubię. bardzo podobają mi się zwłaszcza dwukolorowe. kiedyś miałam fioletowe, rózowe, bordowe, biało-różowe z falbanką i biało-niebieskie (te 2 ostatnie były w paski). mam jeszcze gdzieś jakieś stare zdjęcie (z 2006 r.) tych w paseczki. wstawię je:

później ( w zeszłym roku) też miałam fiołki, ale obecnie są marniutkie. jak zakwitną, to może zrobię im zdj. lubię fiołki, ale storczyki lubię najbardziej, oprócz nich fiołki, magnolie, tulipany, wiosenne kwiaty cebulowe...

później ( w zeszłym roku) też miałam fiołki, ale obecnie są marniutkie. jak zakwitną, to może zrobię im zdj. lubię fiołki, ale storczyki lubię najbardziej, oprócz nich fiołki, magnolie, tulipany, wiosenne kwiaty cebulowe...