Agatko, dziękować, dziękować

Baryczko, może się zobaczymy, tylko nawet nię bedziemy wiedziały kiedy i gdzie

jak byłam w Sosnowcu to botanicznych było naprawdę niewiele, mimo, że byłam w pierwszy dzień. nie spełniłam moich marzeń i dlatego jestem bardzo rozczarowana tą wystawą. chciałabym mieć moje wymarzone. przede wszystkim lueddemanianę.Anusska pisze:Dusiu, mam taką nadzieję, ale co będzie, to nie wiemOglądałam listy sprzedaży storczyków na wystawy w innych miastach i było kilka tych, które chcę nabyć
Także prawdopodobnie będą też na tej we Wrocławiu, biorąc jeszcze pod uwagę, że na początku maja miała być dostawa do OrchidSklepiku, akurat przed tą wystawą
A inna sprawa, że idę w pierwszy dzień wystawy zaraz po otwarciu, zanim wszystko wykupią
wątpię, by mi się udało spotkać je na wystawie, zwłaszcza, że jesienią może jej nie być. na tej wystawie na pewno nie było nic ciekawszego niż equestris i violacea. byłam tam gdzieś od 14, ale wątpię, by były tam jakieś inne botaniczne niż te, co widziałam. kupiłabym tą violaceę, gdyby była tańsza. ale 98 za niedużego Phalaenopsisa to przesada.Anusska pisze:Agatko, tak tak, jest wystawaA konkretnie od 8-10 maja we Wrocławiu w Auli głównej budynku NOT przy ulicy Piłsudskiego 74
Godziny otwarcia: 10-18. Gościem honorowym będzie sam Frank Roellke z Niemiec... 8)
A moja lista chciejstw dłuuuga to mało powiedziane, choć pewnie niektórzy mają dłuższeJa tylko na 1 stronę mam :P Przytachać, to przytacham tyle storczyków, co pomieszczę w obu rękach...
![]()
Dusiu, może wieloletni hodowcy rano wykupili te rarytasy i dlatego ich nie było już po południuMożliwe, że na jesiennej wystawie natrafisz na swoje wymarzone