Moje pierwsze "kroki"na działce

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ewka17
200p
200p
Od: 1 gru 2009, o 20:53
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moje pierwsze "kroki"na działce

Post »

Kasiu :wit dużo posiałaś masz gdzie trzymać roślinki ,będę zaglądać,jak rośnie.
Awatar użytkownika
agata9
500p
500p
Od: 22 lip 2011, o 20:43

Post »

Kasiu roślinki super!!! ;:224 Przypomnialam sobie u Ciebie w wątku o dzwonku karpackim,że mialam go wysiac ;:223 ,ale jak go dzisiaj wysieję to mi chyba wzejdzie?na tą wiosnę mam nadzieję :;230 :wit
"Żyj z całych sił .. i uśmiechaj się do ludzi.."
Nasze Ranczo
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22

Post »

:wit Kasiu dużo słoneczka na dzisiejszy dzionek Ci życzę ;:3 ;:3
Słońce dodaje nam energii i nastraja optymistycznie , no i o to w końcu chodzi ,żeby samopoczucie było lepsze.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Awatar użytkownika
zuzola11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 sty 2013, o 10:36
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Kris1515 siewki ruszają , aż za bardzo pospieszyłam sie chyba z cebulkami mieczyków :roll:

Julianno oj będę miała co wywozić najchetniej to już bym je wtykała do ziemii, Tobie też duuuużo ;:3 i ciepełka

Maika na razie szaleje ale z zakupami świątecznymi , na święta zabieram dzieci i jade do mamy no ale coś tez przydałoby się uszykować a nie tak z pusta ręką na gotowe :wink: melduje , że pomidorki przykryte folią ;:333

Nataszko parapety szerokie a i tak za małe :roll:

ewka17 posiałam , posiałam coś nie cos jeszcze czeka na wysianie tylko niech juz ta PANI wiosna przyjdzie, zapraszam wpadaj częściej :wit

agata9 siej śmiało mój dzwonek jak widzisz nie ciekawy chyba posieje drugi raz w tamtym roku posiałam i za bardzo nie przejmowałam sie jak rośnie a wyrósł , że rozdawałam na prawo i lewo a w tym roku chyba za bardzo chucham i dmucham a dzwonek swoje :(
Awatar użytkownika
D-M
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lis 2009, o 00:06

Post »

Jacie Ty masz mini ogródek na tym parapecie :D sporo tego, ja dziś kupiłam w B saponaria ciekawe czy coś wyrośnie :wink:
Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Awatar użytkownika
nyna76
1000p
1000p
Od: 24 sty 2013, o 21:01

Post »

Hej kachna, dawno mnie u ciebie nie było. Kupe roboty w domu i ręka mnie bolała ostatnio, nie mogłam klikać. dobrze, że mogę siać... Pomidorki mi ładnie wzeszły. Megagronki wszystkie tzn. 4 i jeszcze jakieś tam inne- Alka chyba.
W międzyczasie siałam jeszcze aksamiitki białe - wzeszło 8 szt i tunbergie - tylko 2. ja nie wiem, czy nasiona tez przeżywają jakiś kryzys? bardzo kiepsko wschodzą. Cynie też liche, ale kilka wzeszło. A u Ciebie widzę pięknie.
Ściskam gorąco i do usłyszenia.
Ania
Działeczka-marzenia się spełniają
Ziemia nie należy do nas, my tylko wypożyczamy ją od naszych dzieci...
x-c-9
---
Od: 9 paź 2011, o 15:08

Post »

Cudne siewki. ;:138 Będzie duuuużo kwiatów w tym sezonie. ;:215
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18

Post »

Kasiu z okazji Świąt życzę Ci wszystkiego dobrego ,dużo zdrowia i smacznego jajeczka .Pięknie Ci rosną sieweczki . ;:167 ;:167 ;:167
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22

Post »

Kasiu witaj :wit . Czytałam,że Ciebie też nie ma na święta.
Składam Ci życzenia dziś, bo zaraz wybywam. Niech te Święta upłyną Wam w ciepłej ,rodzinnej atmosferze ,niech będą zdrowe , radosne , niezapomniane i wolne od trosk dnia codziennego . Miłych , spokojnych dni i dużo wiosennego ;:3 ;:196
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Awatar użytkownika
agata9
500p
500p

Post »

Oj Kasiu świętujesz i świętujesz chyba jeszcze :wit
Nasze Ranczo
Awatar użytkownika
zuzola11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

:wit Agatko nie już nie świętuję wróciłam do "białej" rzeczywistości :roll: co do pogody nie będę się rozpisywać bo każdy widzi :evil: jutro po raz 3 podchodzę do posiania dzwonka karpackiego dwie próby posiania nie udane niby cos tam wschodziło a póżniej stop , nie wiem może go przelałam???????
Awatar użytkownika
agata9
500p
500p

Post »

Ciesze się Kasiu ze jesteś :wit a tej białej rzeczywistości też mam dosyc ;:223 Szaro, zimno i ponuro..że człowiekowi się wszystkiego odechciewa!!!A co do dzwonka,to na razie nie mogę nic powiedziec..bo sialam parę dni temu..i wypatruję :shock: ,ale wiesz co...okazałosię,że mój dzwonek to nie karpacki..tylko irlandzki :;230 ..ważne że dzwonek!!! ;:306
Nasze Ranczo
Awatar użytkownika
zuzola11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ooooo nie słyszałam o dzwonku irlandzkim? ;:oj w tamtym roku siałam i nie bardzo koło niego chodziłam porosły mi kępy a w tym roku jakoś nie chce mi wzejść wszystko inne , aż rwie się do ziemi zeby wysadzać a dzwonek skapitulował ;:155 byłam dziś w biedronce a tam piękne krzaczki RH aż kuszą żeby je kupić i jak tu się nie wkurzać na pogodę :evil: :evil: :evil:
Awatar użytkownika
agata9
500p
500p

Post »

Jak wzejdzie Kasiu to wstawie fotki :D ..na razie czekam....oby nie tak jak na tą wiosnę!!!! A z Twoim dzwonkiem może jeszcze poczekaj...co prawda z obawy o lobelię z którą coś mi się zaczęło dziac..posiałam drugą turę..No ale na szczęście ta pierwsza tura odżyła :D boje się tylko czy aby nie pozostanie im przy takiej pogodzie miejsce na parapecie!!!! ;:223
Nasze Ranczo
Awatar użytkownika
zuzola11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Moja lobelia ma sie dobrze (siałam pierwszy raz) i pomidorki koktailowe ładnie wschodzą o mieczykach nie wspomnę jeśli gdzies przypadkiem zobaczysz kwitnące mieczyki w oknie to ja tam mieszkam :heja :tan jutro wstawię fotkę lobelii a dziś już idę do ;:41 rano standard przedszkole , szkoła , dom i ta pogoda za oknem ;:223 miłej nocki ;:196
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”