Moje pierwsze "kroki"na działce
Re: Moje pierwsze "kroki"na działce
Kasiu
dużo posiałaś masz gdzie trzymać roślinki ,będę zaglądać,jak rośnie.

Zapraszam: Ogród "Nad strumykiem"
- agata9
- 500p
- Od: 22 lip 2011, o 20:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasiu roślinki super!!!
Przypomnialam sobie u Ciebie w wątku o dzwonku karpackim,że mialam go wysiac
,ale jak go dzisiaj wysieję to mi chyba wzejdzie?na tą wiosnę mam nadzieję

"Żyj z całych sił .. i uśmiechaj się do ludzi.."
Nasze Ranczo
Nasze Ranczo

Słońce dodaje nam energii i nastraja optymistycznie , no i o to w końcu chodzi ,żeby samopoczucie było lepsze.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- zuzola11
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 sty 2013, o 10:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kris1515 siewki ruszają , aż za bardzo pospieszyłam sie chyba z cebulkami mieczyków
Julianno oj będę miała co wywozić najchetniej to już bym je wtykała do ziemii, Tobie też duuuużo
i ciepełka
Maika na razie szaleje ale z zakupami świątecznymi , na święta zabieram dzieci i jade do mamy no ale coś tez przydałoby się uszykować a nie tak z pusta ręką na gotowe
melduje , że pomidorki przykryte folią 
Nataszko parapety szerokie a i tak za małe
ewka17 posiałam , posiałam coś nie cos jeszcze czeka na wysianie tylko niech juz ta PANI wiosna przyjdzie, zapraszam wpadaj częściej
agata9 siej śmiało mój dzwonek jak widzisz nie ciekawy chyba posieje drugi raz w tamtym roku posiałam i za bardzo nie przejmowałam sie jak rośnie a wyrósł , że rozdawałam na prawo i lewo a w tym roku chyba za bardzo chucham i dmucham a dzwonek swoje

Julianno oj będę miała co wywozić najchetniej to już bym je wtykała do ziemii, Tobie też duuuużo

Maika na razie szaleje ale z zakupami świątecznymi , na święta zabieram dzieci i jade do mamy no ale coś tez przydałoby się uszykować a nie tak z pusta ręką na gotowe

Nataszko parapety szerokie a i tak za małe

ewka17 posiałam , posiałam coś nie cos jeszcze czeka na wysianie tylko niech juz ta PANI wiosna przyjdzie, zapraszam wpadaj częściej

agata9 siej śmiało mój dzwonek jak widzisz nie ciekawy chyba posieje drugi raz w tamtym roku posiałam i za bardzo nie przejmowałam sie jak rośnie a wyrósł , że rozdawałam na prawo i lewo a w tym roku chyba za bardzo chucham i dmucham a dzwonek swoje

zuzola11 zapraszam - Moje pierwsze "kroki" na działce
Kasia
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 27&start=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Kasia
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 27&start=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Jacie Ty masz mini ogródek na tym parapecie
sporo tego, ja dziś kupiłam w B saponaria ciekawe czy coś wyrośnie 

Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Pozdrawiam Daria
Hej kachna, dawno mnie u ciebie nie było. Kupe roboty w domu i ręka mnie bolała ostatnio, nie mogłam klikać. dobrze, że mogę siać... Pomidorki mi ładnie wzeszły. Megagronki wszystkie tzn. 4 i jeszcze jakieś tam inne- Alka chyba.
W międzyczasie siałam jeszcze aksamiitki białe - wzeszło 8 szt i tunbergie - tylko 2. ja nie wiem, czy nasiona tez przeżywają jakiś kryzys? bardzo kiepsko wschodzą. Cynie też liche, ale kilka wzeszło. A u Ciebie widzę pięknie.
Ściskam gorąco i do usłyszenia.
W międzyczasie siałam jeszcze aksamiitki białe - wzeszło 8 szt i tunbergie - tylko 2. ja nie wiem, czy nasiona tez przeżywają jakiś kryzys? bardzo kiepsko wschodzą. Cynie też liche, ale kilka wzeszło. A u Ciebie widzę pięknie.
Ściskam gorąco i do usłyszenia.
Ania
Działeczka-marzenia się spełniają
Ziemia nie należy do nas, my tylko wypożyczamy ją od naszych dzieci...
Działeczka-marzenia się spełniają
Ziemia nie należy do nas, my tylko wypożyczamy ją od naszych dzieci...
Cudne siewki.
Będzie duuuużo kwiatów w tym sezonie. 

- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
Kasiu z okazji Świąt życzę Ci wszystkiego dobrego ,dużo zdrowia i smacznego jajeczka .Pięknie Ci rosną sieweczki .

Kasiu witaj
. Czytałam,że Ciebie też nie ma na święta.
Składam Ci życzenia dziś, bo zaraz wybywam. Niech te Święta upłyną Wam w ciepłej ,rodzinnej atmosferze ,niech będą zdrowe , radosne , niezapomniane i wolne od trosk dnia codziennego . Miłych , spokojnych dni i dużo wiosennego

Składam Ci życzenia dziś, bo zaraz wybywam. Niech te Święta upłyną Wam w ciepłej ,rodzinnej atmosferze ,niech będą zdrowe , radosne , niezapomniane i wolne od trosk dnia codziennego . Miłych , spokojnych dni i dużo wiosennego

Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- agata9
- 500p
Oj Kasiu świętujesz i świętujesz chyba jeszcze 

Nasze Ranczo
Nasze Ranczo
- zuzola11

Kasia
Kasia
- agata9
- 500p
Ciesze się Kasiu ze jesteś
a tej białej rzeczywistości też mam dosyc
Szaro, zimno i ponuro..że człowiekowi się wszystkiego odechciewa!!!A co do dzwonka,to na razie nie mogę nic powiedziec..bo sialam parę dni temu..i wypatruję
,ale wiesz co...okazałosię,że mój dzwonek to nie karpacki..tylko irlandzki
..ważne że dzwonek!!! 

Nasze Ranczo
Nasze Ranczo
- zuzola11
Ooooo nie słyszałam o dzwonku irlandzkim?
w tamtym roku siałam i nie bardzo koło niego chodziłam porosły mi kępy a w tym roku jakoś nie chce mi wzejść wszystko inne , aż rwie się do ziemi zeby wysadzać a dzwonek skapitulował
byłam dziś w biedronce a tam piękne krzaczki RH aż kuszą żeby je kupić i jak tu się nie wkurzać na pogodę

Kasia
Kasia
- agata9
- 500p
Jak wzejdzie Kasiu to wstawie fotki
..na razie czekam....oby nie tak jak na tą wiosnę!!!! A z Twoim dzwonkiem może jeszcze poczekaj...co prawda z obawy o lobelię z którą coś mi się zaczęło dziac..posiałam drugą turę..No ale na szczęście ta pierwsza tura odżyła
boje się tylko czy aby nie pozostanie im przy takiej pogodzie miejsce na parapecie!!!! 

Nasze Ranczo
Nasze Ranczo
- zuzola11
Moja lobelia ma sie dobrze (siałam pierwszy raz) i pomidorki koktailowe ładnie wschodzą o mieczykach nie wspomnę jeśli gdzies przypadkiem zobaczysz kwitnące mieczyki w oknie to ja tam mieszkam
jutro wstawię fotkę lobelii a dziś już idę do
rano standard przedszkole , szkoła , dom i ta pogoda za oknem
miłej nocki 

Kasia
Kasia