Mój pierwszy storczyk
-
- 1000p
- Od: 23 sie 2011, o 13:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój pierwszy storczyk
Mirku dla żony uściski Ty pewnie od siebie już ją ze sto razy wyściskałeś !! Vanda CUDO !!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
- nina1611
- 500p
- Od: 27 mar 2011, o 13:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
ale gigantyczna!
wielkie brawa dla żony
za tak piękny prezent 
jest cudna !!!

wielkie brawa dla żony

jest cudna !!!

- Mireczek1965
- 200p
- Od: 3 sie 2011, o 12:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
nina 1611, dziękuję. Faktycznie gigant. Paczuszka z kwiatkiem miała metr długości. Mam nadzieję, że uda mi się zachować ją w takiej kondycji. Szkoda tylko, że w czasie transportu ucierpiały kwiatki.
- Mireczek1965
- 200p
Lidka lmw, dziękuje na pewno uściskam. Pozdrawiam! 

- grazka2211
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 paź 2008, o 11:15
Mirku więc marzenie się spełniło
dla żony.
Na temat hodowli chyba już wszystko wiesz więc życzę tylko powodzenia.

Na temat hodowli chyba już wszystko wiesz więc życzę tylko powodzenia.
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
Mirku, ale świetna i duża Vanda
Gratulacje dla Ciebie i żonki
Powiem ci że też mi sie marzy Taka Vanda i z przyjemnościową będę u ciebie podglądał jak sobie z nią radzisz a wieżę że poradzisz sobie znakomicie

Gratulacje dla Ciebie i żonki

Powiem ci że też mi sie marzy Taka Vanda i z przyjemnościową będę u ciebie podglądał jak sobie z nią radzisz a wieżę że poradzisz sobie znakomicie

Pozdrawiam - Piotr
Moje storczyki
Moje storczyki
- Mireczek1965
- 200p
grazka2211, oj tak marzenie się spełniło i do tego zamieniło się w takie ogromne marzenie w realu. Nie przypuszczałem, że zacznę hodowlę Vandy od takiego wielkoluda.
Amator97, dziękuję za porady, wykorzystam w hodowli.Żonce przekażę Twoje słowa uznania.
duduś327,również dziękuję w imieniu swoim i żony. Zapraszam na stronkę, na pewno będę na bieżąco informował o mojej przygodzie z Vandą. Chyba to będzie jedyna Wanda, gdzie nie będę posądzony przez żonę o zdradę. Jakby to wyglądało gdyby zadzwoniła z pracy, a ja powiedziałbym, że nie wiem co robi nasze dziecko ponieważ dopieszczam moją Vandę.
WSZYSTKIM WAM KOCHANI DZIĘKUJĘ ZA PORADY, DUŻO MI ONE POMOGĄ W PIELĘGNACJI KWIATKA.

Amator97, dziękuję za porady, wykorzystam w hodowli.Żonce przekażę Twoje słowa uznania.
duduś327,również dziękuję w imieniu swoim i żony. Zapraszam na stronkę, na pewno będę na bieżąco informował o mojej przygodzie z Vandą. Chyba to będzie jedyna Wanda, gdzie nie będę posądzony przez żonę o zdradę. Jakby to wyglądało gdyby zadzwoniła z pracy, a ja powiedziałbym, że nie wiem co robi nasze dziecko ponieważ dopieszczam moją Vandę.

WSZYSTKIM WAM KOCHANI DZIĘKUJĘ ZA PORADY, DUŻO MI ONE POMOGĄ W PIELĘGNACJI KWIATKA.

- grazka2211
Mirku a może to będzie powód do zazdrości.Żona w końcu będzie się zastanawiać jaką V(W)andę dopieszczasz
.U mnie w rodzinie są już nieporozumienia pytam się mamy o Vandę którą jej kupiłam o ona mi zaczyna opowiadać o Cioci. 

- Mireczek1965
- 200p
To ładne rzeczy. Mam jednak to szczęście, że jedyną Vandę jaką znam kupiła mi żona więc myślę, że nie wyniknie z tego jakiś mezalians. 

- grazka2211
Czego z całego serca życzę.
Piękna, duża dorodna Vanda, życzę, by ładnie rosła 

- Mireczek1965
- 200p
Tydzień zakończył się dla mnie następną niespodzianką. Wczoraj po południu przyjechał do mnie kurier i przywiózł paczkę. W domu po rozpakowaniu okazało się, że moja żona zrobiła mi następną niespodziankę i kupiła Catleyę. Jestem zupełnie zaskoczony, trzy dni wcześniej Vanda, a teraz wymarzona Catleya, do tego z tak pięknymi pachnącymi kwiatami. Moja żona jest niesamowita.
[
/bba28a56a793f758.html]
[/URL]

/bba28a56a793f758.html]

Jak piękna
zamurowało mnie, jest to Potinara Burana Beauty. Życzę Tobie aby Ci ciągle kwitła i przypominała o ukochanej osobie