Moja działka - Katarzynka
- Hanka 1
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Kasieńko
Pięknie urządziłaś swój ogród.Tygrysówki lilie no i wszystkie kwiaty okazałe a wiesz czego ci zazdroszczę-przestrzeni
Tak pięknie u ciebie i wydaje mi się że z dala od zgiełku ulicy w pobliżu las .Wspaniałe miejsce wybrałaś dla siebie i twojej rodziny.A fotki bociana zrobiłaś rewelacyjne
Jeśli pozwolisz będę do ciebie zaglądać
Pięknie urządziłaś swój ogród.Tygrysówki lilie no i wszystkie kwiaty okazałe a wiesz czego ci zazdroszczę-przestrzeni
Tak pięknie u ciebie i wydaje mi się że z dala od zgiełku ulicy w pobliżu las .Wspaniałe miejsce wybrałaś dla siebie i twojej rodziny.A fotki bociana zrobiłaś rewelacyjne
Jeśli pozwolisz będę do ciebie zaglądać
-
Katarzynka
- 500p

- Od: 23 mar 2007, o 17:37
Halinko tą tygrysówkę kupiłam wiosną tego roku, kwiat utrzymuje się przez jeden dzień , więc warto posadzić ją w kępach.
Jadziu zapraszam do lasku za trzy dni, dziś u mnie ulewy (wreszcie
) wiec na pewno jakieś grzybki sie pojawią.
Witaj Haniu, tak tej przestrzeni to ja mam oj mam, jest dużo do koszenia i obsadzania, a te roślinki które rosną w tej całej przestrzeni giną, jedynie kołki powbijane przy nich aby nasz pies je omijał wskazuje co gdzie rośnie.
Bocian od kilku dni sie nie pojawia
ale widuje go na pobliskim polu jak dumnie kroczy za kombajnem i wyłapuje myszy i nornice.
Dziś u mnie pada
bardzo mnie to cieszy, staw lekko nabrał wody, roślinki podlane a niektóre zalane.

Jadziu zapraszam do lasku za trzy dni, dziś u mnie ulewy (wreszcie
Witaj Haniu, tak tej przestrzeni to ja mam oj mam, jest dużo do koszenia i obsadzania, a te roślinki które rosną w tej całej przestrzeni giną, jedynie kołki powbijane przy nich aby nasz pies je omijał wskazuje co gdzie rośnie.
Bocian od kilku dni sie nie pojawia
Dziś u mnie pada

-
Katarzynka
- 500p

-
Katarzynka
- 500p

-
Katarzynka
- 500p

-
Katarzynka
- 500p

- tulipanka
- Przyjaciel Forum

- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Kasiu
Właśnie nadrobiłam zaległości u Ciebie.
Super ten Twój lasek brzozowy. No i grzyby masz pod nosem .... AQch, cudowne miejsce tam masz.
Widać jak się to wszystko u Ciebie zmienia, pięknieje. Wyspa naprawdę nie do poznania.
Super, że doczekałaś się deszczu. Mam tylko nadzieję, że przyniósł z sobą same tylko korzyści a nie wyrządził szkód, bo na zdjęciach to nie ciekawie wygląda.
Właśnie nadrobiłam zaległości u Ciebie.
Super ten Twój lasek brzozowy. No i grzyby masz pod nosem .... AQch, cudowne miejsce tam masz.
Widać jak się to wszystko u Ciebie zmienia, pięknieje. Wyspa naprawdę nie do poznania.
Super, że doczekałaś się deszczu. Mam tylko nadzieję, że przyniósł z sobą same tylko korzyści a nie wyrządził szkód, bo na zdjęciach to nie ciekawie wygląda.
-
jol_ka
- 1000p

- Od: 27 lip 2007, o 12:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kaśka przyleciałam pogratulować Ci sreberka

widzę, że się z Magdą doczekać zdjęć nie możecie
- już wstawiłam te przedawnione, jutro - o ile pogoda pozwoli zrobię aktualne.
do urlopu niestety jeszcze tydzień
a w pracy tragedia, czas się chyba za nową rozejrzeć czy co
u mnie też lało i wczoraj i dziś - możesz zobaczyć na zdjęciach efekty tej ulewy, jesteśmy załamani, Artur biegał dookoła domu i okopywał chatę, coby doszczętnie piwnicy nie zalało
dziś w ciągu 20 minut napadało tyle, co wczoraj przez pół dnia, całe szczęście wczorajsze 'okopy' pomogły i oszczędziło piwnicę, mam za to od dwóch dni mały staw..wolałabym, żeby ten deszcz siąpił przez cały tydzień niż tak znienacka i to w takich ilościach
widzę, że się z Magdą doczekać zdjęć nie możecie
do urlopu niestety jeszcze tydzień
u mnie też lało i wczoraj i dziś - możesz zobaczyć na zdjęciach efekty tej ulewy, jesteśmy załamani, Artur biegał dookoła domu i okopywał chatę, coby doszczętnie piwnicy nie zalało
dziś w ciągu 20 minut napadało tyle, co wczoraj przez pół dnia, całe szczęście wczorajsze 'okopy' pomogły i oszczędziło piwnicę, mam za to od dwóch dni mały staw..wolałabym, żeby ten deszcz siąpił przez cały tydzień niż tak znienacka i to w takich ilościach
Pozdrawiam Jola
jo_linki
jo_linki
-
Katarzynka
- 500p

Wiolu dziękuje za odwiedziny , nawet nie wiesz jak mnie ten desz ucieszył i nadal cieszy
serce mi pękało na widok tej spiekoty jaka dopadła moje roślinki, najbardziej ucierpiały w tym roku moje klony palmowe 
Joluś a dzięki za gratulacje, aż się sama sobie dziwię ze naskrobałam tych 500 postów ;)
Nie mów nic o zmianie pracy bo ostatnio to dość modny temat w B-cy ;)
Joluś a dzięki za gratulacje, aż się sama sobie dziwię ze naskrobałam tych 500 postów ;)
Nie mów nic o zmianie pracy bo ostatnio to dość modny temat w B-cy ;)