No poczytałam i zanimówiłam z wrazenia . Mam nadzieję ,że do tego nie dojdzie a jak dalej będzie tak trzeba w piecu palić to co będzie jak przyjdzie zima . Lepiej nie myślec i popatryć jak pięknie będa rosnąc nasze roślinki . Boguśko mam nadzieja ,że piwnica już wypompowana
Jadziu my palimy od tygodnia bo w domu wilgoć.Poza tym trzeba suszyć pranie.Chol... możn a dostać.
Bogusiu miałaś zobaczyć karteczkę z nazwą rh -tej panny młodej.Jest on taki delikatny.Bardzo mi się podoba.
Współczuję męzowi,że musi co chwilę wypompowywać wode z piwnicy.Kurcze to też pewnie musisz palić ,żeby grzyb się nie rzucił.Teraz właśnie się uśmiałam-w tv pokazują powodzian i gapiów.Jeden z panów wrzasnął do tej grupy-"stoliki sobie postawcie i krzesła i patrzcie jak my pracujemy(a ukladali wory z piaskiem).Rzeczywiście zamiast im pomóc to się gapią.
Trzymam kciuki za drzewka owocowe,może się nie wywrócą.Pozdrawiam serdecznie i oby do wiosny.
Bogusiu, bardzo Ci współczuję strat. Ja osobiście nigdy nie miałem do czynienia z powodzią, ale teraz mam podtopienia ogrodu. Na szczęście rośliny dają sobie radę to i jest nadzieja, że wszystko wróci do normy.
Ale kolekcja host, pięknych host , one skusiły mnie, aby zajrzeć głębiej a tam skryty wspaniały ogród, jedne z ostatnich stron ukazały rośliny skąpane w deszczu, wspaniale to wygląda Mam nadzieję, że deszcze nie staną się przyczyną jeszcze większych strat, trzymam kciuki i słonecznie pozdrawiam
Witaj Bogusiu współczóję ci z tym wypompowywaniem wody z piwnicy, szkoda tak dorodnych drzew, przez ten deszcz to wszyscy mamy same straty, a hosty super. Jak się nazywa ta na zdjęciu 2 i 4 bardzo ciekawe muszę się za nimi rozejżeć.Pozdrowienia dla M.
Bogusiu u Ciebie też deszczowo ale jest i ładnie kolorowo jestem ciekawa jak zachowają się róże jeśli dalej będzie padać.Myślę że nie nacieszymy się ich pięknem.
Bogusiu a ja czekam na fotki i czekam...
Aparat Ci się popsuł czy co......
No nie każ tak długo czekać.
Westerlandka od Ciebie ma już kwiaty....
Jutro zrobię fotki.....a pachnie...... ....nieziemsko.
Dziękuję....