Zapraszam do ogródka Daisy, cz. 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Daisy
1000p
1000p
Od: 11 lut 2008, o 22:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Na Korsykę możecie dzisiaj liczyć ale na różyczki niestety nie :( Jestem jeszcze w pracy a Opole zachmurzone i już ciemno, jak wrócę do domu to zdjęć nie będę mogła robić. Jutro zrobię fotki różyczkom :)
Pozdrawiam serdecznie :) Ewa
Ogródek Daisy, cz.1, cz.2, cz.3,
aktualny
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

No to ja z herbatką też czekam. :wink: :lol:
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52

Post »

Ewuniu, mączniak i plamistość zaatakowały nie tylko Twoje róże. Nie martw się, na przyszły rok pewnie bedzie lepiej ;:333
No to pokazuj tę piękną Korsykę! :D
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

czy juz jest wieczór... czy jeszcze nie???
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
hanka55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sty 2008, o 15:30
Kontakt:

Post »

"Wszyscy potrzebujemy, żeby ktoś na nas patrzył. Można by nas było podzielić na cztery kategorie, w zależności od tego, pod jakim typem spojrzenia pragniemy żyć.

Pierwsza kategoria marzy o spojrzeniu nieskończonej ilości anonimowych oczu, mówiąc inaczej, o spojrzeniu publiczności. (...)

Drugą kategorię tworzą ci, którym potrzeba do życia wielu spojrzeń znajomych oczu. Są to niezmordowani organizatorzy koktajli, przyjęć i kolacji.
Są szczęśliwsi od ludzi pierwszej kategorii, którzy w momencie utraty publiczności mają wrażenie, że w salonie ich życia zgaszono nagle wszystkie światła.
Prawie każdego spośród nich kiedyś to spotyka. Ludzie drugiej kategorii natomiast zawsze starają się o jakieś tam spojrzenia. (...)

Potem mamy trzecią kategorię – tych, którym do istnienia potrzebne jest spojrzenie ukochanego człowieka. Ich sytuacja jest równie niebezpieczna jak sytuacja ludzi pierwszej kategorii. Kiedyś przecież oczy ukochanego człowieka zamkną się i w sali zapanuje ciemność.

I wreszcie czwarta kategoria, najrzadziej spotykana: ci, którzy żyją pod wyimaginowanym spojrzeniem nieobecnych. To marzyciele."

http://pl.wikiquote.org/wiki/Nieznośna_lekkość_bytu

Ewulka spogląda, no gdzie ? :lol:
Awatar użytkownika
gagawi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2007, o 21:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ja też czekam w napięciu... :P
Grażyna W
Mój ogródek
regulamin
Bogusia2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 maja 2008, o 20:00

Post »

Drugie podejście. Napięcie rośnie. Biedna Ewa. Pewnie nie ma czasu wgrać zdjęć a my Ja poganiamy.
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Awatar użytkownika
Daisy
1000p
1000p

Post »

Dziewczyny, przepraszam Was bardzo! ;:182
Nawet nie wiecie jaka byłam wściekła:twisted:
Najpierw padł mi program do zmniejszania zdjęć, a potem sieć odmówiła posłuszeństwa, więc nie mogłam nawet Was przeprosić, że się nie odzywam.

Mam w domu iplusa i czasami robi takie numery :(

Postaram się w najbliższym czasie pokazać zdjęcie, ale nie obiecuję kiedy bo znowu nawalę.

W Opolu zimno bardzo, humoru nie mam wcale, dopadła mnie depresja jesienna. Mam nadzieję, że pod koniec tygodnia się coś zmieni, bo przecież to niemożliwe, żeby we wrześniu był listopad, prawda?
aktualny
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
jol_ka
1000p
1000p
Od: 27 lip 2007, o 12:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ewuś na zdjęcia cierpliwie poczekamy :D Ty się dziewczyno nie dawaj depresji, szkoda na to czasu :!: u mnie też zimno i ponuro :? podobno ma się ocieplić około 28go.. zobaczymy ;)
trzymaj się cieplutko ;:168
Pozdrawiam Jola
jo_linki
Awatar użytkownika
Isia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 maja 2007, o 17:55

Post »

;:2 ;:168
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

i ja cierpliwie poczekam:)
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
rogalm1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 mar 2008, o 09:31

Post »

Ewuniu, ja Cię doskonale rozumiem, bo nic mnie tak nie wkurza jak złośliwość rzeczy martwych! a jeszcze do tego ta pogoda!
Bogusia2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 maja 2008, o 20:00

Post »

Dzień dobry Ewo, bardzo lubię spacerowac po Twoim pięknym ogrodzie, a Warwick Castle i Acropolis są dla mnie nierozerwalnie z Toba związane. A jak się one teraz mają? Czy kwitną? Jak wiele osób na tym Forum szukam Acropolis, po tym jak ja rozreklamowałaś cudnymi zdjęciami. O ile pamiętam kupiłaś ją w LM. Mam nadzieję że będzie jesienią dostępna. Czekam (ale Cię nie pospieszam, bo wiem jak irytujaca jest awaria kompa) na zdjęcia tarasu w śródziemnomorskim klimacie i hortensji z powojnikami pod murem. Jak widzisz Twój ogród mam dokładnie przed oczami, a to znaczy, ze bywam w nim często i z wielką dla mnie przyjemnością.
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Awatar użytkownika
Daisy
1000p
1000p

Post »

Witajcie:)
Miło mi, że do mnie zaglądacie chociaż zdjęć nie ma :D Kochane jesteście!

Acropollis i WC kwitną nadal, mimo paskudnej pogody, depresję jesienną dalej mam :(

Nie cierpię zimna! Tarasowe dalej siedzą na tarasie i nie będę ich jeszcze chować bo czekamy na ciepełko!
Oleandry kwitną jeszcze, chociaż pełny różowy już nie ma dużej ilości kwiatów, a te które się rozwinęły szybko czernieją z powodu temperatury. Cudownie kwitną bougenville, rażą oczy mocnym kolorem i przypominają lato.
Myślę, że moje awarie skończą się w tym tygodniu i będę mogła zdjęcia wkleić. Teraz piszę z pracy, ale cicho sza... :wink:

Bogusiu Acropolis kupiłam w OBI i tam go szukaj :)
aktualny
x_B-a
---
Od: 14 lip 2006, o 21:52

Post »

Widzę Ewuś, że nie tylko mnie dotknęły awarie. Wysłałam ci tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyylośna słoneczka to może i depresja minie.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”