Ogródek AGNESS cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
aguskac
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2007, o 22:28
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

AGNESS pisze: ja chcę popikować niecierpki i pełnego kuklika. Pozostałe kwiatki wysiewam bezpośrednio do gruntu, jeszcze nie wiem jak zrobię z jednorocznymi daliami, albo wysieję do skrzynek ale dopiero na początku kwietnia, albo też od razu do gruntu
Dalie warto posiać choć ze 3 tygodnie wcześniej czyli na koniec kwietnia. Nie trzeba będzie wtedy pikować do doniczek tylko bezpośrednio do gruntu. A jednak będą wcześniej, one pięknie kwitną aż do mrozów.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Witaj Jacku faktycznie pięknie wygląda parawan z wierzby lub wikliny, widziałam takie rozwiązanie u ,,Maii w ogrodzie,, bardzo mi się podobało :D

Witaj Izuś storczyki na pewno odwdzięczą Ci się pięknym kwitnieniem za tyle troski :D Dziękuję Ci Kochanie, mam nadzieję, że wszystko będzie ok :D

Witaj Grażynko, mam nadzieję, że pobyt udany :D Pozdrawiam serdecznie :D

Witaj Geniu mam nadzieję, że jak wrócę do domku na początku kwietnia, to już będzie coś kwitło w ogródku :D A dostęp do internetu mam wzięłam ze sobą laptopa, tylko nie mam za duzo czasu żeby z niego korzystać, ale jakas chwilka zawsze się znajdzie :D Mam nadzieję, że u Ciebie w ogródku coraz bardziej kolorowo :D
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

aguskac pisze:
AGNESS pisze: ja chcę popikować niecierpki i pełnego kuklika. Pozostałe kwiatki wysiewam bezpośrednio do gruntu, jeszcze nie wiem jak zrobię z jednorocznymi daliami, albo wysieję do skrzynek ale dopiero na początku kwietnia, albo też od razu do gruntu
Dalie warto posiać choć ze 3 tygodnie wcześniej czyli na koniec kwietnia. Nie trzeba będzie wtedy pikować do doniczek tylko bezpośrednio do gruntu. A jednak będą wcześniej, one pięknie kwitną aż do mrozów.
Aguś dziękuję Kochanie tak właśnie zrobię, nigdy jeszcze nie siałam dalii, więc nie wiedziałam jak będzie najlepiej. Zrobię jak mi radzisz :D
Awatar użytkownika
tulipanka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 20 kwie 2007, o 12:37

Post »

Witaj Agnieszko.
Kilka dni tu nie zaglądałam i widzę mnóstwo gości i nowych stron.
Wyobrażam sobie co tu się będzie dziać jak zaczniesz pokazywać kwiatuszki.
Zdjęcia robisz piękne. Bardzo mi się podobały te za spaceru. Fotka z drzewem śmiało mogła wystartować w forumowym konkursie.

Widzę też, że wiosna i Ciebie nie rozpieszcza :? Ja już w desperacji zaczęłam przeglądać zdjęcia z marca 2008 i wklejać je do wątku :oops:
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22

Post »

No co jest... :roll:
Gdzie nie zajrzę, tam brakuje parapetów.
A mnie dopiero wykiełkowały pomidory i rośnie powoli kobea.
Nic innego jeszcze nie siałam. :cry:
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Wiolu bardzo się cieszę, że do mnie zajrzałaś :D ja się bardzo cieszę z gości, bardzo mi miło, gdy ktoś do mnie zagląda, mimo małej ( na razie)ilości zdjęć :D Cieszę się, że podobały Ci się zdjęcia, robiła je moja 15-letnia córka, która zafascynowana jest fotografiką :D Bardzo się cieszę, że pokazujesz zdjęcia z zeszłego roku z wielką przyjemnośćią oglądam, mało piszę, ponieważ do końca marca jestem na wyjeżdzie i mam mało możliwosci dostępu do internetu, ale staram się chociaż poprzeglądać wątki, co słychać, czasami tylko coś skrobnę w biegu :roll:

Witaj Gabi, u mnie też dużo siania nie było, sporo jest pomidorów i papryki, bo to konik mojej mamy :D Ja wysiałam po 2 paczki niecierpków i pełnego kuklika :D pozostałe kwiaty będą siane bezpośrednio do gruntu, jeszcze tylko dalie wysieję pod koniec kwietnia do skrzynki-za radą Agi-aguskac-
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Ja też już nie mam miejsca na parapetach a jutro chcę wysiać jeszcze kwiaty :roll:
Grażynko wiesz kochana ,że mnie już tak nie drażni ten śnieg jak mróz
:twisted:
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jadziulku, to właśnie największy problem z naszymi parapetami , że nie chcą być z gumy :cry: , ale jakoś zawsze uda nam się upchnąć kolejne roślinki :wink: :lol:
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
grazka_j
1000p
1000p
Od: 8 paź 2007, o 23:50

Post »

Witaj AGNESS Jakoś leci. Róznie bywa, ale najważniejsze, że sobie radzę. Muszę jakoś sę przemęczyć. Pozdrowionka i do usłyszenia. ;:12
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Wysmażyłam taki "wypasiony" post i zeżarło mi go! ;:214
Trudno, drugi raz takiego samego Agnieszko nie napiszę :(
Wyraziłam w tym poście - po pierwsze :zdziwienie i zawstydzenie, ze nie zauważyłam Wielkiego Otwarcia :shock: :oops:
po drugie: wielkie zainteresowanie ogrodem, który sie bardzo dobrze zapowiada na wiosnę i lato ;:333
po trzecie : zachwyt dla zdjęć ze spaceru, a także świetnej hustawki w ogrodzie ;:111 ;:138
Teraz nie brzmi to już tak ładnie :roll: Ale przeciez najważniejsza jest treść, nie forma ;)
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Aga tęsknisz za ogrodem? hihihih dobrze, że zaglądasz :)
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
hanka55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sty 2008, o 15:30
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

..i to , z doskoku! :lol:
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Grażynko :D czas szybko leci, więc trzeba wytrwać, już niedługo wiosna, mniej chorób, więcej słońca i radości.Pozdrawiam Cię serdecznie ;:196

Izuś :D bardzo się cieszę, że trafiłaś do mojego ogródka, Twój post jest strasznie miły, więc wyobrażam sobie jaki był poprzedni :wink: :D Cieszę się , że podoba Ci się ogólny zarys mojego ogródka :D ja huśtawkę bardzo lubię, zawsze jak pracuję przy roślinkah, to na niej sobie robię przerwy, mam tylko ten dyskomfort na razie, że moje iglaczki są jeszcze małe i nie zasłaniają od ulicy, ale aż tak bardzo mi to nie przeszkadza.

Liseczko, Hanuś, tęsknię za ogródkiem, pociesza mnie trochę myśl, że jest jeszcze brzydko i jak na razie nie omija mnie widok pierwszych kwiatków. A jak mam tylko wolniejszą chwilkę to wpadam na forum, chociaż na moment, poczytać co słychać, bo nie zawsze starcza czasu na pisanie :? Ale myślę, że dziś będę mogła troszkę więcej posiedzieć przy kompie.
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Agnieszko z mojego siania dziś kwiatów nici bo Izunia -chatte napisała ,że dziś raczej nie siać , więc poczekam jeszcze troszeczkę aż się ociepli , bo rano było -4 i idę do ogrodu :lol:
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj, Aguś :) U mnie dzisiaj pierwszy prawdziwie wiosenny dzień, więc zaraz biegnę do ogrodu popracować.
Miłego dnia Ci życzę :)
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”