Parapetowce Zuzi
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- rastharsis
- 200p
- Od: 20 sie 2008, o 22:56
Zuziu, ślicznie u Ciebie - podoba mi się ta masa kwitnących cudowności i duża różnorodność, bo są i sukulenty, i kaktusiki, i... ach łatwiej byłoby wymienić, czego nie masz.
A moje serce podbił "wylewający się" z doniczki aloes, zielony olbrzym z drugiego zdjęcia na drugiej stronie - nie znam nazwy
i koleusiki - to moja ostatnia "choroba". 

A moje serce podbił "wylewający się" z doniczki aloes, zielony olbrzym z drugiego zdjęcia na drugiej stronie - nie znam nazwy

- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zuziu, faktycznie ta gwiazda wygląda dużo piękniej niżeli tysiące sztucznych cudeniek.
A te prezenty pod choinką wyglądają bardzo tajemniczo. Ciekawe co tam w tych paczuszkach jest
...
Czy Mikołaj obdarował Cię jakąś roślinką

A te prezenty pod choinką wyglądają bardzo tajemniczo. Ciekawe co tam w tych paczuszkach jest

Czy Mikołaj obdarował Cię jakąś roślinką

Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- rastharsis
- 200p
- Od: 20 sie 2008, o 22:56
zuzia55 pisze:RASTHARSIS-kilka koleusów włożyłam do ukorzeniania,jak coś wyjdzie z tego ,to Ci podeślę.

Twoja gwiazda jest bardzo niezależna, sama decyduje, w jakiej czasoprzestrzeni chce się znaleźć.zuzia55 pisze:Moja gwiazda udowadniała o wyższości naturalnych symboli świątecznych nad sztucznymi.

Właśnie, ciekawe, czy w jego przepastnym worku znalazła się jakaś zieleninka dla zuzi...?kati-1976 pisze:A te prezenty pod choinką wyglądają bardzo tajemniczo. Ciekawe co tam w tych paczuszkach jest... Czy Mikołaj obdarował Cię jakąś roślinką

- zuzia55
- Od: 24 kwie 2008, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mój Mikołaj był bardziej praktyczny ,chyba dał mi do zrozumienia,że i tak za bardzo oglądam się za kwiatami i niestety , nic z ziela.Natomiast kiedyś oglądałam taka bluzkę i zastanawiałam się czy ją kupic więc mi przyniósł a do tego piękny portfel "pucciniego",pewnie dlatego,aby dłużej pieniążki się mnie trzymały.
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No to faktycznie, bardzo praktyczny ten Mikołaj był w tym roku 

Moje doniczkowce i sukulenty