Jedz miód, słodkie owoce pod świeżą i suszoną postacią,a zamiast cukru zastosuj stewię lub pół na pół z cukrem.
Skromny ogród Joli - 2008r.
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nie musisz rezygnować ze słodyczy całkowicie.
Jedz miód, słodkie owoce pod świeżą i suszoną postacią,a zamiast cukru zastosuj stewię lub pół na pół z cukrem.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
Grzegorz B
Witam gospodynię tego ogrodu
Jolu, ale masz przestrzeń
, nie wiem, kiedy to wszystko zagospodarujesz, ale przy twojej energii, możliwe, że dużo szybciej, jak można by sądzić
Masz wiele ciekawych roślin o oczku, czy też skalnych aranżacjach nie wspominając. Wydaje mi się, że w okolicy kamenie, to już tylko wspomnienie, wszystkie zagarnęłaś
Poza tym, co napisałem, niebywałą dobrocią, zaszokowałaś mnie tym, że drewniane dekoracje, to twoje dzieło, jestem pod wrażeniem, bo to raczej rzadka profesja u kobiet
Miłych snów
Jolu, ale masz przestrzeń
Poza tym, co napisałem, niebywałą dobrocią, zaszokowałaś mnie tym, że drewniane dekoracje, to twoje dzieło, jestem pod wrażeniem, bo to raczej rzadka profesja u kobiet
Miłych snów
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam Cię Grzesiu
miło mi Cię gościć
Grzesiu tak mam ogromną przestrzeń i pole do popisu .Mam nadzieję że starczy sił i zdrowia aby osiągnąć swój wymarzony cel.
Co do kamieni , oj to ciężko coś znaleźć
wszystkie w pobliżu zwinełam do swojego ogrodu
ale jakbym się zapuściła dalej na pola rolników, to po orce jeszcze coś by się znalazło
Ja strasznie lubię kamienie , konary, szyszki czy kore , one dodają tyle uroku
Krzysiu co do dobroci , to strasznie jestem uczulona na krzywdę ludzką .Nie wspomnę o zwierzętach
Czasami jest tak że serce mi się kraje i biegnę z pomocą .A potem okazuje się że ten ktoś mnie oszukał
Jest takie powiedzenia jak się ma miękkie serce to trzeba mieć twardą d......
Krzysiu ja bardzo lubię majsterkować i tu na forum spotkałam dużo kobiet które mają takie samo zamiłowanie
to jest ogromna satysfakcja zrobić coś samemu
Pozdrawiam Cię cieplutko i mam nadzieję że jeszcze mnie odwiedziasz
Grzesiu tak mam ogromną przestrzeń i pole do popisu .Mam nadzieję że starczy sił i zdrowia aby osiągnąć swój wymarzony cel.
Co do kamieni , oj to ciężko coś znaleźć
Krzysiu co do dobroci , to strasznie jestem uczulona na krzywdę ludzką .Nie wspomnę o zwierzętach
Krzysiu ja bardzo lubię majsterkować i tu na forum spotkałam dużo kobiet które mają takie samo zamiłowanie
Pozdrawiam Cię cieplutko i mam nadzieję że jeszcze mnie odwiedziasz