Bardzo wszystkich przepraszam, ale siedzę i zawijam te sreberka i na nic innego czasu i siły już nie mam...
Soniu dziękuję

Northlake Pride faktycznie ciekawa, ale nie w moim typie.
Boja's Farm
Kasiu dziękuję

Oczywiście to już przeszłość. Jeszcze trochę kolorów dawały chryzantemy, astry i zapóźnione powojniki, ale teraz już wszystko układa się do snu.
Explosion
Lucynko dzięki

Szkoda tylko, że tyle miesięcy teraz trzeba będzie na nie czekać...
Islander
Ewelinko gdybym mieszkała na miejscu, wykopywanie nie byłoby tak uciążliwe. A tak niestety robię to w weekendy i zwykle wszystkie naraz, a potem padam na pysk...
Kenora MakopB
Marlenko szkoda że Twoje nie przezimowały - pamiętam, że w poprzednim sezonie miałaś fajne odmiany. Ale ja na wiosnę też zwykle sporo nowych wprowadzam
Labyrinth
Miłko też kiedyś miałam Apache, ale Northlake Pride jest od niej ładniejsza

Zapakowałam wszystkie swoje dalie i zabrałam ze sobą do Warszawy - mam nadzieję, ze tu lepiej ich dopilnuję i nie będzie takich strat na wiosnę.
Lake Ontario
Natalka te irysy prawie zawsze powtarzają - przy sprzyjających warunkach potrafią nawet 3 razy w roku zakwitnąć
Optic Illusion
Ewuniu masz rację - księżniczki. A Malibu jedna z piękniejszych - cudny kolor
Penhill Autumn Shade
Florku oczywiście nie każdy kwiat ma taki układ, ale wiem o co Ci chodzi
Rebrcca's World
Aniu w zeszłym roku Nadine Jessie mnie nie zachwyciła, ale w tym roku nabrała tak pięknego koloru, że nie dało się koło niej przejść obojętnie
Rock Star
Marysiu Northlake Pride zyskała wielu wielbicieli
Rundale
Karolka już planuję rozmieszczenie dalii na przyszły rok i nowe zakupy, więc mam nadzieję, że jakoś mi minie ten czas oczekiwania na nowy sezon
Shiranui
Wandziu też lubię takie kolory

No cóż - po zakupie jest loteria, a potem wielka niespodzianka
Susan Carey
Iza warunki na jedną czy kilka zawsze się znajdą
Sweetheart