Jestem ciekawa jak wygląda ich zimowe - ciepłe i słoneczne lokum...
w zasadzie standartowogracesz pisze:Jestem ciekawa jak wygląda ich zimowe
Z tym wielkim rozmachem to trochę przesadabarbra13 pisze:Z wielkim rozmachem wziąłeś sie za kaktusy , od razu widać, że to nie chwilowy kaprys, czy moda.
No i o to chodzi!grzegorzo pisze:spędziłem setki godzin zarówno na tym forum jak i innymi żródłami na necie próbując jak najwięcej dowiedzieć się i nauczyć, jednocześnie podpierając to doświadczeniem przy własnych roślinach. Myślę że zaczyna to wszystko się zazębiać i przynosić efekty w postaci zdrowo i ładnie rosnących roślin i udanych wysiewów....
Ale muszę przyznać że nie jest żle, ba nawet jest dobrze, najbliżsi podchodzą do mojego szaleństwa z całkowitym zrozumieniemonectica pisze:A jakby rodzina i znajomi Cię nie rozumieli, to w ogóle się nie przejmuj - masz nas
To spore zakupy jesienią poczyniłeś, ciekawe co tam Ci przybyłogrzegorzo pisze:Na moim wątku jesienią jesienią poruszany był temat sensowności póżnojesiennych zakupów roślin a przybyło mi wówczas w sumie ponad 100 roślin
Nieźle się zapowiadagrzegorzo pisze:Trochę pąków na roślinach już się pojawiło, jak tylko będą kwiaty podzielę się widokami
Większość to rośliny jeszcze bardzo młode, pewnie z połowa tych jesiennych zakupów to był rodzaj Gymnocalycium i po parę sztuk różnych różnych innych roślin: sulek, notków, jakaś aylosterka (perplexaAileen pisze:To spore zakupy jesienią poczyniłeś, ciekawe co tam Ci przybyło
Ja zakładałem że na 2 sezony i trzeba będzie o następnym pomyśleć...w sumie miejsca jest dosyć, można jeszcze kilka dostawićpopiolek69 pisze:na jakieś 3 sezony Ci wystarczy tego foliaka