Jacek - może masz po prostu jeszcze "trial" nie wyczerpany. Odezwą się i do Ciebie, nie masz co się denerwować

Trzymam kciuki za wysiewy. Jak na razie wygląda to super, bardzo lubię takie widoczki

pewnie wystarczy założyć drugie kontopiasek pustyni pisze:Jacek - może masz po prostu jeszcze "trial" nie wyczerpany. Odezwą się i do Ciebie, nie masz co się denerwować
Nie wyobrażam sobie zakupów bez paypalaturpis pisze:Żaneta, ja bym z nimi też został, ale mam alergię na podpinanie karty kredytowej na stałe pod cokolwiek. Uparli się natomiast, że albo karta, albo paypal, który od razu też chce karty.
no kiedyś można było tylko kredytówke podpinać ale teraz chyba już nie trzeba, albo wpłacić kase bezpośrednio na swoje konto w paypalu.turpis pisze:PayPal jest nieoceniony. Dopóki nie chce ode mnie numeru karty kredytowej. :P
Trial trwa 30 dni. Co miesiąc trzeba by było zakładać nowe konto.
W PayPalu nie trzeba.banditoo pisze: no kiedyś można było tylko kredytówke podpinać ale teraz chyba już nie trzeba
Można jak najbardziej i tak.banditoo pisze: albo wpłacić kase bezpośrednio na swoje konto w paypalu.
Ja też. Cały ibej bazuje na PP, u Koehresa też płaciłam przez PP i naprawdę jest błyskawicznie i OK.banditoo pisze:Nie wyobrażam sobie zakupów bez paypala
I to wszystko przez jedną białą kulkę, o której wspomniałeś w poprzednim poście?turpis pisze:Przy następnym wysiewie zabiję wszystko...