Zyta- Zytko mam nadzieję że plany z remontem oczka przebiegną pomyślnie i będziesz mogła słuchać szumu wody wieczorami. Ta tawuła Spirea x cinerea "Grefsheim" a u Eli To tawuła van Hutta /nie jestem pewna czy tak się pisze/
IWONA1311- Iwonko na wiosnę tak właśnie bywa z zakupami, roślinki po zimie są w różnej kondycji.Te kolory w ogrodzie szybko się zmieniają, wiosenne kwiaty dosyć krótko kwitną.
Tajka- bardzo dziękuję za gratulacje ale to wszystko samo rośnie ja tylko nie przeszkadzam.Tajeczko a jak Twój tulipanowiec, czy widać paki kwiatowe, ja swojego oglądam co dzień ale nie widzę pąków na kwiaty, pewnie trzeba będzie pojechać do Puław żeby podziwiać mnogość kwiatów.
lawenda Ulka narcyzy rosną u mnie od kilkunastu lat więc trochę się ich namnożyło.Ja też mam w planach zakup azalii, mam dla nich bardzo dobre miejsce.
tade k- Tadziu moja tawuła to odmiana "Grefsheim" , ma odrosty od korzenia i nasadziłam już kilkanaście krzaczków.
AGNESS-pachnie, pachnie aż dusi ale w tym roku bardzo szybko przekwitła bo najpierw upały a potem deszcz.
Moja glicynia przetrwała zimę i ma zamiar zakwitnąć
W tym roku szaleją świerki, na pierwszym zdjęciu od góry kwitnący świerk srebrny a teraz świerk Inwersa
Moje jedyne dwie donice z roślinkami, węcej nie stawiam bo nie chce mi się podlewać