Roślinki Ani cz. 7

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
milkicja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 kwie 2010, o 18:19
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Roślinki Ani cz. 7

Post »

Pięknie tu u ciebie, tak kwitnąco
Uwielbiam jaśmin...
x-ni-a
---
Od: 5 sie 2009, o 10:17
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aniu a u Ciebie już nowy wątek :shock:
W żaden sposób nie nadrobię moich zaległości forumkowych no chyba, że przestanę spać :lol:
Eszki piękne ja mam tylko marmurkowego ale ma tylko jedną łodyżkę, chyba go ciachnę.
Jakim cudem udaje Ci się zdobywać rośliny tego samego rodzaju ;:138
Awatar użytkownika
myszkas21
500p
500p
Od: 12 mar 2010, o 19:12
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Alinko daj sobie troszkę czasu a na pewno wszystko nadrobisz ;:108 ;:162
Pozdrawiam Sylwia
Moje roślinki
Awatar użytkownika
maribat
1000p
1000p
Od: 4 mar 2010, o 12:53

Post »

arlet3 pisze: Słyszałam, że jak się jedno chciejstwo spełni to zaraz się pojawia następne ;:223 :;230 :;230 :;230
Oj prawda to, okrutna prawda :P Ledwo zdobyłam jedno , a już się za kolejnym rozglądam ;:106
wszystko moje jest tu:
zapraszam
Awatar użytkownika
ewasz29
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 mar 2009, o 09:54

Post »

Aniu czy ty zasilasz jakimś nawozem kloniki ? Ja ostatnio chyba troszkę przedobrzyłam i podlałam tym samym co pelargonie i coś listki pożółkły i zaczynają opadać :cry:
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2008, o 08:18
Kontakt:

Post »

Kochani dziękuję za tyle miłych komplementów ;:196
@lina pisze:Jakim cudem udaje Ci się zdobywać rośliny tego samego rodzaju ;:138
Alinko powoli nadrobisz zaległości ;:108 Mnie jeden dzień już nie było a mam trochę do nadrobienia i myślę że dam radę :wink:
Hmm...sama nie wiem tak po prostu....rozglądam się wszędzie i tak jakoś mi się udaje zdobyć tą czy inną odmianę :D
ewasz29 pisze:Aniu czy ty zasilasz jakimś nawozem kloniki ? Ja ostatnio chyba troszkę przedobrzyłam i podlałam tym samym co pelargonie i coś listki pożółkły i zaczynają opadać :cry:
Ewo tak....co tydzień podlewam je biohumusem ;:108 Nim zaczęłam je nawozić oczywiście kwitły ale szybko traciły listki :? Teraz kwitną na całego a do tego wreszcie nie tracą liści tylko im ich przybywa :D

Wczoraj byliśmy tzn. ja i M na takiej małej nieplanowanej wycieczce w Podzamczu :tan
Ja jeszcze tam nie byłam i M długo niemyślący powiedział 'No to jedziemy a co przynajmniej co nieco zwiedzisz'. Miał rację bo było super....oderwaliśmy się i zapomnieliśmy o codzienności ;:108
Chcieliśmy jeszcze zwiedzić od razu zamki w Ogrodzieńcu ale zabrakłoby nam dnia.
Może to nic nadzwyczajnego ale Nam się podobało i jesteśmy zadowoleni z wycieczki :D

Pokarzę parę fotek....
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Natomiast w sobotę odwiedził nas taki oto nieznajomy....młody chudziutki koteczek
Obrazek
Nakarmiliśmy go....a potem chodził cały czas po podwórku i od czasu do czasu przeszkadzał M przy sprzątaniu samochodu :wink:

I jeszcze jedno małe ujęcie
Obrazek

Dobrze to teraz idę pospacerować po Waszych wątkach bo mam trochę zaległości ;:108
Awatar użytkownika
ewasz29
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 mar 2009, o 09:54

Post »

Ja też lubię takie wycieczki . Niestety w mojej okolicy nie ma takich fajnych miejsc . A to co jest to już odwiedzałam po kilka razy .
Awatar użytkownika
maribat
1000p
1000p
Od: 4 mar 2010, o 12:53

Post »

Oo, na tych fotkach to się czuje przestrzeń, ciekawe widoczki, i Ty nam się ujawniłaś ;:63 ;:63
Przygarnięty kocurek na pewno szybko się zaprzyjaźni, bo takie porzucone to dużo miłości potrzebują.
wszystko moje jest tu:
zapraszam
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Ewo u mnie blisko też nie ma takich pięknych miejsc....wczoraj np. przejechaliśmy 60km ale było warto :wink:
A do Ogrodzieńca wybieramy się za miesiąc trochę pozwiedzać :wink:

Martynko ja już wcześniej się ujawniłam :P A teraz to tak dla przypomnienia wraz z mężem :wink:
A kocurek jak nas wczoraj nie było cały dzień to gdzieś wsiąkł :roll:
Awatar użytkownika
arlet3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 maja 2010, o 19:30

Post »

Aniu to będziesz prawie rzut beretem u mnie :wit zapraszam ;:138
Awatar użytkownika
chan-dzia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 maja 2010, o 12:45

Post »

Ale tam jest cudownie ,jak mi sie podobają takie miejsca.
A kocurek biedniutki ale fajniutki,nadał jest u Was czy poszedł szukac szczęścia dalej?
Wątki chan-dzi
Pozdrawiam i zapraszam do mnie Ania
Awatar użytkownika
daka
1000p
1000p
Od: 10 lut 2010, o 17:29

Post »

Zdjęcia z wycieczki na zamek bardzo interesujące,Aniu 1 raz cię widze ujawnioną ;:63 ;:108
Śliczna kicia się do was przygarnęła,biedaczysko takie chude,pewnie od dawna domu nie miał,aż mi go żal :oops:
Moje wątki.
Pozdrawiam Damian.
Awatar użytkownika
Anetta
1000p
1000p
Od: 17 sie 2009, o 16:23

Post »

Piękne ruiny, lubię takie widoki, mają duszę i dają odpocząć od codziennych myśli. Szkoda że brak czasu nie pozwala nam tzn. mi i mojemu M na taką formę odpoczynku.
Awatar użytkownika
Doti
1000p
1000p
Od: 29 kwie 2010, o 13:42

Post »

Ania :wit ale Ty masz kwiatów całe mnóstwo,hojek pełno,fitonie ciudne,kaladium zniewalające,wow ;:138 ;:138 ;:138
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

arlet3 pisze:Aniu to będziesz prawie rzut beretem u mnie :wit zapraszam ;:138
Dziękuję za zaproszenie ;:196 Jak coś to się jeszcze spiszemy ;:109
chan-dzia pisze:A kocurek biedniutki ale fajniutki,nadał jest u Was czy poszedł szukac szczęścia dalej?
daka pisze:Śliczna kicia się do was przygarnęła,biedaczysko takie chude,pewnie od dawna domu nie miał,aż mi go żal :oops:
Aniu, Damianie kocurek jednak wrócił...wczoraj nas nie było cały dzień i jak wróciliśmy nigdzie go nie było a dzisiaj sam przyszedł i kręcił się po podwórku :wink:
Niestety u nas nie może zostać :?
Mamy już dwa koty a one są troszkę zadziorne i nie pozwalają kocurkowi się swobodnie poruszać po podwórku nie wspominając już o domu :|
Dlatego postanowiliśmy zawieś do moich rodziców....tam nie ma żadnego kota są tylko psy ale myślę że się szybko przyzwyczai do nowego otoczenia.
Nie mam serca go zostawić samemu sobie a tam będzie mieć dobrze bo będzie mieć co jeść i gdzie się wylegiwać :wink:
anetta pisze:Piękne ruiny, lubię takie widoki, mają duszę i dają odpocząć od codziennych myśli. Szkoda że brak czasu nie pozwala nam tzn. mi i mojemu M na taką formę odpoczynku.
Anetko My też mało co wyjeżdżamy na takie wycieczki....nie mamy kiedy....teraz i tak się dziwię że nam się udało bo jak nie remont to M w pracy i nie zawsze jest kiedy a jak mamy czas to jesteśmy zmęczeni i nic nam się nie chce :?
Cieszę się, że pojechaliśmy zwiedzić ten zamek....oderwaliśmy się od codzienności i powiem Ci że tam o niczym innym nie myślałam tylko podziwiałam widoki ;:108

Doti dziękuję za odwiedzinki ;:180
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”