U mnie przez zimę padły cholerka jedna

Elżbietko- jeśli to Twoje marzenie mogę Ci wysłać całe pudło jaśminu- pewnie całe forum bym mogła nim obdarować, takie wielkie mam 2 krzewyElizabetka pisze:Grażynko dawno mnie tu nie było![]()
....na rabatce nie widzę różnicy.![]()
A ten młodziutki jaśmin cudownie wygląda i w dodatku mówisz, że ładnie pachnie. Jakoś w moje okolicy nie ma jaśminów...muszę pomyśleć nad takim malutkim.
Chyba bym umarła ze szczęścia. Wybierz coś ode mnie proszę.evluk pisze:Elżbietko- jeśli to Twoje marzenie mogę Ci wysłać całe pudło jaśminu- pewnie całe forum bym mogła nim obdarować, takie wielkie mam 2 krzewyElizabetka pisze:Grażynko dawno mnie tu nie było![]()
A ten młodziutki jaśmin cudownie wygląda i w dodatku mówisz, że ładnie pachnie. Jakoś w moje okolicy nie ma jaśminów...muszę pomyśleć nad takim malutkim.
Tak jest Grażynko wybaczElizabetka pisze:Chyba bym umarła ze szczęścia. Wybierz coś ode mnie proszę.evluk pisze:Elżbietko- jeśli to Twoje marzenie mogę Ci wysłać całe pudło jaśminu- pewnie całe forum bym mogła nim obdarować, takie wielkie mam 2 krzewyElizabetka pisze:Grażynko dawno mnie tu nie było![]()
PW.![]()
Grażynko wybacz. :P