U mnie przez zimę padły cholerka jedna
Mały ogród rekreacyjny - grazynarosa22
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
evluk-ja je kupiłam teraz na wiosnę na rynku...już z kwiatkami...a teraz widzę rośnie i ma nowe kwiaty...chcę jeszcze żółtego ale nie mogę trafić
a te co mam to też miał tylko jeden facet na całym rynku
jollla500-ja bardzo lubię ich zapach...mam jeszcze 3 rodzaje świeżutko zakupione
Elizabetka-ja go kupiłam od Ani-ma szkółkę roślinek i jest to na forum
jollla500-ja bardzo lubię ich zapach...mam jeszcze 3 rodzaje świeżutko zakupione
Elizabetka-ja go kupiłam od Ani-ma szkółkę roślinek i jest to na forum
-
evluk

- Od: 16 lis 2008, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Elżbietko- jeśli to Twoje marzenie mogę Ci wysłać całe pudło jaśminu- pewnie całe forum bym mogła nim obdarować, takie wielkie mam 2 krzewyElizabetka pisze:Grażynko dawno mnie tu nie było![]()
....na rabatce nie widzę różnicy.![]()
A ten młodziutki jaśmin cudownie wygląda i w dodatku mówisz, że ładnie pachnie. Jakoś w moje okolicy nie ma jaśminów...muszę pomyśleć nad takim malutkim.
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

Chyba bym umarła ze szczęścia. Wybierz coś ode mnie proszę.evluk pisze:Elżbietko- jeśli to Twoje marzenie mogę Ci wysłać całe pudło jaśminu- pewnie całe forum bym mogła nim obdarować, takie wielkie mam 2 krzewyElizabetka pisze:Grażynko dawno mnie tu nie było![]()
A ten młodziutki jaśmin cudownie wygląda i w dodatku mówisz, że ładnie pachnie. Jakoś w moje okolicy nie ma jaśminów...muszę pomyśleć nad takim malutkim.
PW.
Grażynko wybacz. :P
- grazynarosa22

-
evluk

- Kontakt:
Tak jest Grażynko wybaczElizabetka pisze:Chyba bym umarła ze szczęścia. Wybierz coś ode mnie proszę.evluk pisze:Elżbietko- jeśli to Twoje marzenie mogę Ci wysłać całe pudło jaśminu- pewnie całe forum bym mogła nim obdarować, takie wielkie mam 2 krzewyElizabetka pisze:Grażynko dawno mnie tu nie było![]()
PW.![]()
Grażynko wybacz. :P
Po co zaraz umierać Elżbietko, jaśmin nie wymaga aż tylu wyrzeczeń
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- grazynarosa22

- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

Grażynko clematisów nie mam...na razie
więc Ci nie powiem ale ja tam daję oprócz rododendronom, azaliom i hortensjom wszystkim ale mocno rozcieńczone i oczywiście przefermentowane tj. na jesieni sypię do wanny suchy nawóz zalewam wodą i tak stoi całą zimę a na wiosnę jest gotowy....no i jak na razie szkód nie ma więc wszstko jest OK. Daję tak na oko przykryte dno wiadra a reszta woda, potem cedzę i przelewam do konewki. 
-
evluk

- Kontakt:
Dziewczyny, od gołębi guano jest bardzo dobre, tylko trzeba bardzo uważać, bo zawiera maksymalne stężenie azotu
Trzeba fest rozcieńczać ....
Ja stosuję przede wszystkim pod pomidory i ogórki......
Pisząc o guano ptasim również miałam na myśli g. naszych polskich ptaków np kur- tylko napisałam tak specjalnie, żeby lepiej brzmiało

Eluś, Twoje działania od początku do końca z przefermentowaną gnojówką, nadawałby się idealnie do programu: Brudna Robota

Ja stosuję przede wszystkim pod pomidory i ogórki......
Pisząc o guano ptasim również miałam na myśli g. naszych polskich ptaków np kur- tylko napisałam tak specjalnie, żeby lepiej brzmiało
Eluś, Twoje działania od początku do końca z przefermentowaną gnojówką, nadawałby się idealnie do programu: Brudna Robota
- iwa27
- 1000p

- Od: 19 maja 2009, o 07:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
itaj Grazynko właśnie wpadłam z rewizytą. Piękne schody - aż się chce zaspiewać tą pisenkę z Halo Szpicbudka
Dziś już muszę pakować się spać - bo rano wcześnie wstaję, ale będę tu zaglądać i zapraszam do siebie 
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
Grażynko a jakie powojniki posadziłaś? Wspominasz o jednym, pokazując go na zdjęciu a pozostałe?
Rozumiem, że czekasz na trejaż? bo obecne podpórki są o wiele za małe
Pisząc o "podsadzaniu" myślałam o roślinach, które dosadzisz do powojników na rabacie
Danuta podsunęła ciekawy pomysł z różami pnącymi, co Ty na to?
Cięcie na pewno wiosną!!!
Rozumiem, że czekasz na trejaż? bo obecne podpórki są o wiele za małe
Pisząc o "podsadzaniu" myślałam o roślinach, które dosadzisz do powojników na rabacie
Danuta podsunęła ciekawy pomysł z różami pnącymi, co Ty na to?
Cięcie na pewno wiosną!!!
Pozdrawiam, nigella