Storczyki Mirki
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 mar 2009, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dziewczyny i chłopaku
dziękuje Wam za zajrzenie do mnie.
Dzisiaj 13, doszły do mnie 2 cudeńka od Rafała, Vanda oraz Modesta popatrzcie

Na drugim zdjęciu dla porównania mała vanda z tych wspólnie kupowanych.
A tu moja philadelphia, oraz Fred który się zastanawia czy on pachnie?Jakość zdjęcia nie najlepsze bo robiłam zza szyby i jeszcze słońce świeciło, ale coś można zobaczyć

dziękuje Wam za zajrzenie do mnie.
Dzisiaj 13, doszły do mnie 2 cudeńka od Rafała, Vanda oraz Modesta popatrzcie

Na drugim zdjęciu dla porównania mała vanda z tych wspólnie kupowanych.
A tu moja philadelphia, oraz Fred który się zastanawia czy on pachnie?Jakość zdjęcia nie najlepsze bo robiłam zza szyby i jeszcze słońce świeciło, ale coś można zobaczyć

Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- grazka2211
- Od: 14 paź 2008, o 11:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
13 nie zawsze pechowy.Gratuluje nowości
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
- AnnaL
- Od: 2 lut 2008, o 14:45
Mirko nowości aż miło popatrzeć, ależ cudne. Mnie urzekła modesta i kwitnie - no cud malina po prostu. ;:8
Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam
))
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam

-
Dusiu ty masz tyle vand , że dla Ciebie to żadna rewelacja, w przeciwieństwie do mnie.
Grazynko właśnie to miałam na myśli pisząc że dziś 13, dla mnie nigdy nie był pechowy, nigdy nie odbierałam go jako zły dzień, wręcz przeciwnie zwykle jakieś dobre rzeczy miały miejsce. tak jak dziś.
Danusiu wygląda na bardzo, bardzo zdrową, wrzuciłam ja na kilka godzin do namoczenia i skończyły mi się koncepcje co dalej, sądziłam ze będzie dużo mniejsza i kupiłam dwa wazony, a tu miła niespodzianka vanda ogromniasta .
To odmiana Dr. Anek Fcc, kolor ciemny róż.
Anusska moje maluszki przy niej to faktycznie jak jej dzieciątka. Ogromnie się cieszę, byłam mile zaskoczona że tak szybko do mnie dotarły. Modest śliczniutka , taka delikatna, wypuszcza kolejny pędzik .
Pestko odpisałam Ci na pw. Oczywiście że duma mnie rozpiera, chociaż tak jak przy maleństwach tu też mam obawy czy sprostam, ale myślę że jakoś będzie,/no musi /
W niedługim czasie powinny nadejść zakupione u Joli.
Grazynko właśnie to miałam na myśli pisząc że dziś 13, dla mnie nigdy nie był pechowy, nigdy nie odbierałam go jako zły dzień, wręcz przeciwnie zwykle jakieś dobre rzeczy miały miejsce. tak jak dziś.
Danusiu wygląda na bardzo, bardzo zdrową, wrzuciłam ja na kilka godzin do namoczenia i skończyły mi się koncepcje co dalej, sądziłam ze będzie dużo mniejsza i kupiłam dwa wazony, a tu miła niespodzianka vanda ogromniasta .
To odmiana Dr. Anek Fcc, kolor ciemny róż.
Anusska moje maluszki przy niej to faktycznie jak jej dzieciątka. Ogromnie się cieszę, byłam mile zaskoczona że tak szybko do mnie dotarły. Modest śliczniutka , taka delikatna, wypuszcza kolejny pędzik .
Pestko odpisałam Ci na pw. Oczywiście że duma mnie rozpiera, chociaż tak jak przy maleństwach tu też mam obawy czy sprostam, ale myślę że jakoś będzie,/no musi /

W niedługim czasie powinny nadejść zakupione u Joli.
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
-
Tomku
Miejsce mi się właśnie skończyło ,ale maj to taki cudowny miesiąc, że większość storczyków /na dziś to jest ok 30 szt/ wysyłam na letnie wakacje do ogrodu, a tym samym robi się trochę wolnego miejsca.Tak więc miejsce czeka na kolejne a jest ich 6 na które oczekuje a kolejne 4 będą czekały u Joli na sprzyjające warunki
. Tempo mam zastraszające a portfel ledwo zipie, już tylko materiał widać po otwarciu. 
Miejsce mi się właśnie skończyło ,ale maj to taki cudowny miesiąc, że większość storczyków /na dziś to jest ok 30 szt/ wysyłam na letnie wakacje do ogrodu, a tym samym robi się trochę wolnego miejsca.Tak więc miejsce czeka na kolejne a jest ich 6 na które oczekuje a kolejne 4 będą czekały u Joli na sprzyjające warunki

Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
- Mala_MI
- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Mirko, gratuluję nowych nabytków ! Vanda duża już, życzę szybko kwiatów !
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
-
Justyno, Mambo dziękuje za pochwały, Vanda jest ogromna /porównując te dwa maleństwa/ i co najważniejsze zdrowa.Teraz czekam na kolejna dostawę, myślę że w przyszłym tygodniu już się będę mogła pochwalić.
Zmierzyłam vandę dł korzeni 35, wys. rozety 35 cm, a szer. rozety 53 cm. Prawda ze duża?
Zmierzyłam vandę dł korzeni 35, wys. rozety 35 cm, a szer. rozety 53 cm. Prawda ze duża?
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki