ihasia pisze:Panie Tadeuszu- ogladaja panskie Ranczo- po prostu mnie zatkalo z zachwytu! brak mi slow- wiele pracy i przede wszystkim serca w ten przepiekny zakatek wlozyliscie.
Ogromne gratulacje!!!
;:12 Witam

- Ja miałam okazję być gościem tego Rancza . Z-korzystałam z zaproszenia ...- <<Tadeusza >> (człowieka bardzo, bardzo...pogodnego,cierpliwego,pracowitego, uczynnego, mającego pewną wizję i wyobrażnię,doświadczenie którym chetnie sie dzieli.) i Jego małżonki <<Zosieńki>>. ~~Tak~~ to RANCZO jest Niesamowite i chce się tam wrócić ponownie...bo wszystko co się tam znajduje to wykonane jest przez "ZŁOTĄ RĄCZAĘ" <<TADEUSZA>> (domek, szklarnie,częśź do grylowania,,huśtawki,piaskownica, pobieraki do pobierania wody z rzeki, spacerniki,ławeczki,zadaszenia, nazwę to "molo" do łowienia ryb, wszelkiego rodzaju drabinki i podpory na kwiaty i winogrona, .... i mogłabym tak wyliczać i wyliczać i ...Staw to "jedyny zarobek operatora koparki . Piszę o tym bo ja mam też ogród (skromny) i wiem jak pomocnym byłby Partner gdyby miał te same zainteresowania - ... ale niestety ja daję zarobić sklepom ogrodniczym kupując potrzebne gotowe akcesoria . Kończąc myśl - Zosia z Tadeuszem dzieląc się swoim doświadczeniem i dużą wiedzą o posiadanych roślinkach (a jest tego, sporo...) oprowadzają po spacernikach , a mnie braduje już słów... A ogrodów widziwłam, no tak, sporo i marzy mi się o takim, oj marzy... ;:8 SŁONECZKA -ŻYCZĘ ;:2 I do MIŁEGO

PA