Malvy moja droga musisz odwiedzając wątki podglądać co kiedy kwitnie i opracować plan nasadzeń

Tak żeby cały czas w ogrodzie było kolorowo i niekoniecznie drogim kosztem

Może chcesz nasiona moich kwiatów? Kurki dziękują
U mnie ogólnie też zielono
Maryś rzeczywiście para

Marysiu czy wiedziałaś że tak wygląda rapini ?
Iwonko to nowoczesna para, kochają się ale gdzie im tam obowiązki w głowie
Nie to co plebsik!
Lidziu dziękuję za miłe słowa

No tak musiałam spełnić prośbę Lucynki

Kapelusz to praktyczna część garderoby ogrodnika

Jako zodiakalny Bliźniak lubię nowości, zmiany, lubię jak się coś dzieje co i w ogrodzie widać. Lidziu parka pewnie musi dojrzeć, więc dam im trochę czasu
Tu też będzie coś nowego
Gilia capitata!
Sylwio mnie też przypomina pyszny orzeźwiający owocowy sorbet
Nie wiem czy jarzmianki powtarzają cechy w nasionach, ale jak chcesz się pobawić mogę Ci posłać nasiona po przekwitnięciu, bo trzeba siać świeże nasiona. Coś czuję że w sprawie drobiu nie powiedziałam ostatniego słowa

a takie podobają Ci się?
Julciu masz wcześniejsza wegetację co widać nawet po groszku i czereśniach, których u mnie jeszcze jakiś czas nie będzie

Chcesz taką
Lucynko dla Ciebie wszystko
Bardzo dziękuję za dobre życzenia

Różyczki to dopiero mam nadzieję pokażą co potrafią, niech no tylko pogoda dopisze.
Kureczki to jest jednak uwiązanie ale trzeba wszystkiego spróbować. Cieszę się i dziękuję za każdy dar od życia. I Tobie życzę spełnienia marzeń i zachcianek
Kasiu dziękuję

Tak to czasem jest, ze początkowo idzie jak po grudzie, a potem leeccii! Jak mi te siewki padały to nawet pisać u Was nie miałam chęci, widząc Wasze sukcesy
Dla Ciebie piękna kolkwicja!
I jeszcze taki śmieszny maluch
I mam pytanie czy Wam też wyrastają cebuli w kątach liści tulipanów? bo ja spotykam się po raz pierwszy!
Dziękuję za odwiedziny i życzę dobrej nocy!