Witajcie moje drogie!
Arabellko, myślę, że z domkiem wszystko się ułoży. Ja akurat trafiłam na firmę, która co do terminu to była na tip top, natomiast oprócz jednego kierownika-majstra, który trzymał całą ekipę w ryzach, to wszyscy tandeta. Aby zrobić jak najszybciej, nie patrząc czy porządnie, czy ładnie. Całe szczęście, że ten kierownik był porządny i dokładny gościu i każdego po kolei rąbał

U mnie mieli zaplanowane 3 dni na robociznę, bo domek był większy niż standardowe, robiliśmy z eMem własny projekt i tego projektu musieli się trzymać. Powiedzieli nam, że od 12 lat jak stawiają domki, to nigdy jeszcze takiego dużego nie budowali. Mój ma wymiary 5 metrów z hakiem na 7 metrów z hakiem i 4 metry wysokości + podmurówka ok. 1 metra. Mieli zaplanowane 3 dni na robociznę, a spieszyli się, żeby zrobić go w dwa dni....jeden dzień do przodu tym sposobem

Trzeba było im patrzeć na ręce, wtedy ładnie robili

W gruncie rzeczy, po 3 latach, jestem z domku zadowolona, mamy poddasze sypialniane, które jest rewelacyjne, zabudowaliśmy go sobie i jest taki oddzielny pokoik zrobiony tym sposobem, aneks kuchenny i łazienkę.
Arabellko, a ty robiłaś swój projekt czy wybierałaś projekt od nich? Jakie wymiary będzie miał Twój domek?