Ewunia - ja kurcze jeszcze w takich kolorach nie widziałam , może jakieś mutanty

zdecydowanie wole niebieskie.
Borówkę koniecznie dosadź a najlepiej poczytaj i weź takie odmiany ,które rozciągają się w czasie i owoce będziesz mieć do jesieni . Już kiedyś chyba pisałam ,że Chandler ma owoce wielkości 2 zł więc polecam.
Babciu raczej nudzić się nie będę przez dwa tygodnie będę miała 5 dzieciaków

, ale tęsknić za Wami na pewno będę

.
Madziu to moje pierwsze warzywka i sporej części nie będzie ,ale ogóras, pomidor, fasolka i papryka nawet ciekawie się zapowiada
Ilonko - nie mam pojęcia czy zdążą w lipcu dojrzeć - teraz znów chłody i deszcze zapowiadają
Marysiu rabaty zostają tylko bylinki di siedliska jadą . Hosty i żurawki zostawiam- mam zamiar zrobić hostowisko już na miejscu stałym,A gdzie Ono będzie pokażę później
Rewi wiesz jak to jest

miało być kilka a wyszło 32 odmiany
Aniu tą papryką to byłam zszokowana jak ją zobaczyłam- myślałam że zdecydowanie później będzie nawet kwiatów nie widziałam aż tu nagle owocek
Ewunia - nie nabijaj się

- no dobra --- dzięki za ciepłe słowa. na pewno w przyszłym roku będzie to co w tym roku z tym że przygotować się muszę i dlatego już w lipcu po obornik jadę z przyczepką
Marzenko oby tylko do pomidorasów nic się nie przyczepiło do Twojego przyjazdu bo wstyd będzie
Tereniu no tak jakoś wyszło ale jak ja je ogarnę to nie wiem - pomarańczowe, zółte, czarne , w kształcie gruszki i nawet mam pomidorka
Fiutka z forum

- tego mężowi na talerzyku przy grillu podam
Mam nadzieję ze jak w weekend pojadę na działkę to już zobaczę kwiaty bukietówek - niektóre odmiany już w porządnych pączkach i tak ;
Early sensation już zaczyna kwitnienie
Kyushu i inne już za chwile
Magical Candle
Wim's Red
Magical Flame i-tutaj ciekawostka - na gałązce która została jesienią przysypana celem ukorzenienia są już kwiaty, a na oryginale jeszcze daleko do pączków
Anabelle
Ogrodowe od Adriana też już płatki rozchylają ale zapomniałam obfocić, a reszta bykietowek czeka na kwiaty i dobrze bo chociaż będą dozować emocje

Pozdrawiam. Ewa