Ulu Misiu Danusiu Andrzejku to ja Wam bardzo dziękuję za przemiłe odwiedziny....mam nadzieję, ze nie ostatnie
Czasu jak zawsze zbyt mało, żeby się nagadać ....tak więc proszę planować następną wizytę
Dziękuję za piękne fotki widziane Twoim okiem
Gosiu spotkanie było super..... jak zawsze za krótkie....
Różyczko miło mi, że podoba Ci się mój ogródek
Jolu jeszcze jeden maluszek ma kwiatki, on taki późny jest , po innych zostało już tylko wspomnienie...
Fotek niet
Grażynko odbyło się spotkanko, odbyło....tylko jak zawsze okazało się zbyt krótkie
Tajeczko żylistek faktycznie długo kwitnie i wciąż ładnie wygląda, dziś po dwudniowych opadach płateczki zaczynają troszkę brązowieć, ale wciąż przyciąga wzrok
Alchymist niestety przekwita....jeszcze jest kilka pąków, to mały jeszcze krzaczek, bo był króciutko przycięty i przesadzony w zeszłym roku, więc musi odbudować masę . Ale aż żal, że przekwita...
Rzeczywiście miałam dziś przemiłe odwiedziny, strasznie się z nich cieszę..... teraz czekam na Ciebie i Tadeusza
Daluś miło mi bardzo słyszeć pozytywne słowa o moim małym ogródku od właścicielki takiego pięknego , bajecznego wprost ogrodu z niesamowitym klimatem
Vituś mam nadzieję, że roślinki dobrze się przyjmą, u mnie piaszczysta ziemia, więc nie ma możliwości wykopać z bryłą....wszystko się osypuje...i niby deszcze padały
Ja strasznie się cieszę z sasaneczek, to było moje marzenie

jutro będę szukała dla nich honorowego miejsca i jeszcze raz bardzo dziękuję
Wasze odwiedziny były dla mnie wielką przyjemnością i radością, zapraszam zawsze jak będziecie w moich stronach
Serdecznie dziękuję za pozdrowienia dla dziewczynek