Ogródek AGNESS cz.9

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Tajka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2010, o 17:32
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogródek AGNESS cz.9

Post »

Agniesiu widzę, że skoro nie mogłaś być na spotkaniu u Tadeusza, to forumki Ciebie odwiedzają. :D
Żylistek piękny i długo kwitnie.
Szkoda, że róża Alchymist już kończy kwitnienie. :)
x-d-a

Post »

Agnieszko, i ja czekam na małe sprawozdanie ze spotkania ;:65
Fotki z Twojego ogrodu - przepiękne! I portreciki róż i widoczki pięknie zakomponowanej rabatki z żurawkami i hostami ;:63
Pozdrowionka ;:7
vita
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 sie 2009, o 20:08
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

:wit Bodziszek i przetacznik już posadzone. Bardzo, bardzo się z nich cieszę :lol:
Jak miło oglądać zdjęcia ogrodu, wiedząc gdzie jego poszczególne zakątki są zlokalizowane.
Pozostaję pod dużym wrażeniem zarówno ogrodu jak i gościnności. Dziękuję :lol:
Pozdrowienia dla Gabrysi i Oli.
Pozdrawiam, Wiktoria

Tak to się plecie...
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Ulu Misiu Danusiu Andrzejku to ja Wam bardzo dziękuję za przemiłe odwiedziny....mam nadzieję, ze nie ostatnie :D
Czasu jak zawsze zbyt mało, żeby się nagadać ....tak więc proszę planować następną wizytę 8-)
Dziękuję za piękne fotki widziane Twoim okiem :D

Gosiu spotkanie było super..... jak zawsze za krótkie....

Różyczko miło mi, że podoba Ci się mój ogródek :wit

Jolu jeszcze jeden maluszek ma kwiatki, on taki późny jest , po innych zostało już tylko wspomnienie...
Fotek niet :oops: :lol:

Grażynko odbyło się spotkanko, odbyło....tylko jak zawsze okazało się zbyt krótkie :roll: :lol:

Tajeczko żylistek faktycznie długo kwitnie i wciąż ładnie wygląda, dziś po dwudniowych opadach płateczki zaczynają troszkę brązowieć, ale wciąż przyciąga wzrok :D
Alchymist niestety przekwita....jeszcze jest kilka pąków, to mały jeszcze krzaczek, bo był króciutko przycięty i przesadzony w zeszłym roku, więc musi odbudować masę . Ale aż żal, że przekwita...
Rzeczywiście miałam dziś przemiłe odwiedziny, strasznie się z nich cieszę..... teraz czekam na Ciebie i Tadeusza ;:196

Daluś miło mi bardzo słyszeć pozytywne słowa o moim małym ogródku od właścicielki takiego pięknego , bajecznego wprost ogrodu z niesamowitym klimatem ;:196

Vituś mam nadzieję, że roślinki dobrze się przyjmą, u mnie piaszczysta ziemia, więc nie ma możliwości wykopać z bryłą....wszystko się osypuje...i niby deszcze padały :roll:
Ja strasznie się cieszę z sasaneczek, to było moje marzenie ;:196 jutro będę szukała dla nich honorowego miejsca i jeszcze raz bardzo dziękuję ;:196
Wasze odwiedziny były dla mnie wielką przyjemnością i radością, zapraszam zawsze jak będziecie w moich stronach ;:196
Serdecznie dziękuję za pozdrowienia dla dziewczynek ;:196
anka_
ZBANOWANY
Od: 12 lip 2010, o 14:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Agnieszko bardzo ci dziękuję za chęć podzielenia się dzwoneczkami, kochana jesteś ;:196 ale po dzisiejszej imprezie stałam się ich szczęśliwą posiadaczką. Mam nadzieję, że im się u mnie spodoba i kiedyś będą z nich takie cudowne kępki jak twoje.
Awatar użytkownika
izabell12
500p
500p
Od: 23 lip 2009, o 11:34

Post »

Urzeka mnie Twoje połączenie żurawek z hostami a skalniak urzekający.
A w ogrodzie mojej mamy domek wróżek jest schowany...
Zapraszam Ogród Izabell
Izabell
Awatar użytkownika
bodzia3012
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2009, o 08:41

Post »

Agnieszko zdjęcia ogrodu super ;:138
Miło spędziliście czas w tak pięknym otoczeniu :D :D czekamy na jakieś fotki ze spotkania :D :wit :wit
Awatar użytkownika
patkaza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 cze 2010, o 23:13

Post »

:wit Aguś dzięki za podzielenie się gośćmi :heja (po drodzę i do mnie zajechali ;:196 )
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Agnieszko ta różyczka żółto czerwona na zdjęciu Andrzeja super , bardzo mi się podoba.
A ten piękny piesek to Twój czy Andrzeja ?
Genia
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Aguś, dziękuję Ci za miłe słowa- nawet mocno na wyrost z Twoich ust cieszą bardzo!!
Zdjęcia jak zwykle przepiękne, już ubolewam na tym, że z powodu wyjazdu mogę wiele przegapić :(
Kochana, nie wiem, czy uda mi się zajrzeć jeszcze przed wyjazdem (4.00 rano w piątek), życzę Ci więc wspaniałego odpoczynku i wielu radosnych chwil w ogrodzie ;:167
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu dzwoneczki rozrastają się błyskawicznie, w przyszłym roku będziesz miała piękne duże kępki :D

Izo cieszę się bardzo, ze podoba Ci sie. Ja również bardzo lubię połączenie host z żurawkami .muszę dokupić jeszcze host, bo mam tylko kilka odmian, a jest ich całe mnóstwo....trudno im sie oprzeć. Żurawek mam sporo i z nimi przystopuję, ale host muszę koniecznie dokupić :D

Bożenko niestety fotek ze spotkania nie ma, ale było naprawdę niesamowicie miło i sympatycznie :D

Aguś to miałaś niespodziankę :D ;:196

Geniu różyczka to Rumba, ona jest niesamowicie zmienna kolorystycznie, od żółci na początku, poprzez rózne odcienie pomarańczu aż do różu :D
Piesek to mój Mafi :D

Moniś ;:196 i ja życzę Ci wspaniałego wypoczynku, aż zazdroszczę tyle podróży odbywasz, to cudowne zwiedzać różne wspaniałe zakątki na świecie :D Życzę Ci wspaniałych wrażeń i wszystkiego najlepszego ;:196

Dziś leje od rana, ale jest kilka fotek z przed deszczu.....różyczki coraz piękniej zakwitają :D
Pnąca NN
Obrazek

Obrazek

Westerland
Obrazek

Obrazek

Królowa Elżbieta
Obrazek

Rumba
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Arthur Bell
Obrazek

Obrazek

Monika
Obrazek

Alchymist
Obrazek

NN
Obrazek

Mandarinen
Obrazek

Obrazek

Nina Weibull
Obrazek
Awatar użytkownika
bodzia3012
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2009, o 08:41

Post »

Agniesiu śliczne róże , to nic . że nie masz fotek :D najważniejsze, że było milo i sympatycznie .
Inaczej się spotkać w realu niż tak wirtualnie prawda :D :wit :wit
Awatar użytkownika
Tajka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2010, o 17:32

Post »

Agniesiu róże pięknie kwitną.
Twoja Rumba bardzo podobna do mojej Samby, trudno je odróżnić, także je lubię za te zmieniające się kolorki. :D
Czy w śród nich są Twoje wiosenne nabytki? :)
dawidbanan
---
Od: 29 cze 2009, o 13:22

Post »

Masz bajeczną 'Monicę' :)
To moja ukochana róża ;:167
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bożenko kilka fotek jest, ale tylko do przeglądania w zimowe wieczory i wspominania fajnych letnich spotkań 8-) :lol:
Takie spotkania naprawdę są przemiłe i z przyjemnością się je wspomina :D

Tajeczko te pokazane różyczki to na razie moje wieloletnie. Ale z nowinek zakwitł już pnący Donżuan, aksamitny kwiat w pięknym głębokim kolorku, muszę zrobić fotkę, zakwitła też parkowa Coral....ale też jeszcze nie cyknęłam fotki....pozostałe w pąkach....

Dawidku ja też bardzo lubię Monice, to mój ulubiony kolor :D

Andrzejku....to mnie zdradziłeś ;:14 :lol: są, są ale tylko do głębokiego domowego archiwum 8-) :lol: A tak poważnie, to bardzo proszę troszkę fotek na PW....bo to Twój aparat intensywnie pracował....mój się wybitnie lenił 8-) :lol:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”