Nasz wymarzony ogródek. Zosia i Andrzej! - 2009
-
- 1000p
- Od: 27 lip 2007, o 12:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zośka pozazdrościłam Ani pąków trytomy, poleciałam zobaczyć co u moich i... jedna też już wypuszcza!!! 3 pąki jak na razie!!Raczek pisze:Zosiu zerknij do mojego wątku pokazałam trytome od ciebie.![]()
Andriu

widoczki superowe, ja też chcę takie u siebie!!
Pozdrawiam Jola
jo_linki
jo_linki
- andriu53
- 1000p
- Od: 6 maja 2007, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
Asiu widoczki w realu są o wiele ładniejsze niż na zdjęciu . Zrobił się lekki busz , ale o takim marzyłam . Dziś mnie odwiedził mój sześciotygodniowy wnuś Mati , byłam bardzo szczęśliwa , bo pierwszy raz go widziałam . Ponieważ podobają Ci się nasze widoczki , a robiłam zdjęcia wnuczusiowi , to zrobiłam dla Ciebie kilka zdjęć z mojego raju .
Pozdrawiam Cię cieplutko Zosia
Pozdrawiam Cię cieplutko Zosia
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
Witam Cię serdecznie Maryniu i zapraszam , sezon różany dopiero się zaczyna , bo to są pierwsze kwiaty moich róż .
Pozdrawiam cieplutko Zosia
Spis wątków
Spis wątków
- JSZFRED
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 lut 2008, o 18:02
Zosiu ,
Busz super ja tez na taki czekam tyle że na mniejszej działeczce to będzie inny efekt niż u Was, Dzięki za widoczki, ja mojego wnusia widziałam pierwszy raz kilka godzin po urodzeniu, a teraz mu poświęcam prawie każdą niedzielę tyle, że ja ze swoim juz się moge dogadać bo w lipcu skończy dwa latka, Ty musisz troche jeszcze poczekać na takie rozmowy,
Cieplutko Pozdrawiam
Busz super ja tez na taki czekam tyle że na mniejszej działeczce to będzie inny efekt niż u Was, Dzięki za widoczki, ja mojego wnusia widziałam pierwszy raz kilka godzin po urodzeniu, a teraz mu poświęcam prawie każdą niedzielę tyle, że ja ze swoim juz się moge dogadać bo w lipcu skończy dwa latka, Ty musisz troche jeszcze poczekać na takie rozmowy,
Cieplutko Pozdrawiam
- andriu53
- 1000p
Asiu moje maleństwo mieszka w W-wie ,a ja nie mogę jeżdzić samochodem ze względu na kręgosłup , dlatego go nie widziałam tak długo . W sierpniu dopiero będę u nich , ale nie wiem jak ja wysiedzę tyle kilometrów . Może będziesz kiedyś przejazdem w moich stronach , to zapraszam Cię serdecznie do naszego buszu na kawę .
Spis wątków
Spis wątków
-
- 1000p
- Od: 27 lip 2007, o 12:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zosieńko róże zaczynają u Was swój spektakl - są cudne
atmosfera buszowatości bardzo mi się podoba
powiedz, co to za kwitnąca na różowo roślinka z 17zdjęcia? (za sasankami)
cieszę się, że w końcu zobaczyłaś Matiego
buziaki dla Was 

atmosfera buszowatości bardzo mi się podoba

cieszę się, że w końcu zobaczyłaś Matiego

Pozdrawiam Jola
jo_linki
jo_linki
- andriu53
- 1000p
Jolu kochana nie wiem jak się nazywa . W zeszłym roku była malutka , a w tym tak wyrosła i tak ślicznie , długo kwitnie. Byłam we wtorek na targu , zobaczyłam u jednej pani , że ma te kwiatuszki i kupiłam wszystkie [5 kępek] po 2 zł. Podzieliłam jeszcze kwiatuszki i zrobiłam więcej sadzonek . Jak rozrosną się do jesieni to Ci dam . Chyba , że pojadę do niej do domciu , jak będzie jeszcze miała to kupię i Ci wyślę pocztą . Jak chcesz to jeszcze miała żurawki z zielonymi listkami , na różowo kwitnące . Mnie bardzo się podobały i też takie tanie .
Całuski dla Was
Całuski dla Was
Spis wątków
Spis wątków